Andreea Marin, în pragul sinuciderii din cauza depresiei: „A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a trecut prin clipe grele. Vedeta a suferit enorm din cauza depresiei și a fost la un pas de a-și lua viața.

Andreea Marin a trecut prin multe greutăți de-a lungul vremii, dar depresia a fost cea care pus-o la pământ chiar atunci când se aștepta mai puțin.


Andreea Marin este un munte de voință și un exemplu pentru multe femei din România, care trec prin perioade mai grele. Vedeta s-a ridicat de zece ori mai puternică atunci când a fost la pământ. 


Andreea Marin a trecut prin multe greutăți în viață, dar a reușit să le înfrunte. Prezentatoarea TV poate spune că a trecut prin cea mai grea pierdere la o vârstă atât de fragedă, și-a pierdut mama la vârsta de doar 9 ani. În perioada maturității a fost nevoită să treacă prin trei divorțuri, dar niciodată nu s-a lăsat învinsă. Ceea ce a pus-o pe frumoasa vedetă la pământ a fost depresia. 

Andreea Marin susține că a trecut prin acele stări depresive din cauza unui tratament pe care l-a comandat de pe internet. Pe lângă problemele pe care le-a avut cu acneea, aceasta a trebuit să apeleze și la sprijinul terapeuților deoarece a simțit că ceva nu este în regulă cu ea, era mult mai tristă, nu se putea odihnea și simțea uneori că vrea să scape cumva de toate problemele. 


„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică. Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela!

Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, spunea Andreea Marin în urmă cu doi ani pentru Antena Stars. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel