Andreea Marin, confesiuni emoționante. De ce a avut vedeta un atac de panică înainte de a intra în direct, la „Surprize, surprize”: „Am început să plâng și nu mai puteam să mă opresc”

Sursa foto: Andreea Marin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, instagram

Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care a izbucnit în plâns, înainte de a intra în direct, la „Surprize, surprize”.

Andreea Marin se numără printre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, cu o carieră de peste 30 de ani în lumina reflectoarelor. Vedeta s-a făcut cunoscută după ce a devenit moderatoarea emisiunii „Surprize, surprize”, realizată de Valeriu Lazarov.

Andreea Marin, confesiuni emoționante

La doar 25 de ani, Andreea Marin a acceptat să fie gazda emisiunii „Surprize, surprize”. Vedeta a povestit că, în primele ediții a avut un moment de panică, înainte de a intra în direct, și a izbucnit în plâns. Valeriu Lazarov a fost cel care a calmat-o și i-a dat un sfat foarte important la acel moment.

„Nu că am avut temeri, am avut o criză de panică și am început să plâng și nu mai puteam să mă opresc. Valeriu Lazarov, care mi-a fost ca un tată și mentor în această meserie, a venit, s-a uitat în ochii mei și mi-a spus: „Eu am încredere. Știu ce știi, știu ce poți și nu trebuie să te copleșească că publicul care te privește este larg', a declarat Andreea Marin, pentru catine.ro.

Citește și: Drama care o ține pe Andreea Marin departe de litoralul românesc: „Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare”

Ce lecție importantă a primit Andreea Marin de la tatăl său

Andreea Marin a recunoscut că cele mai bune sfaturi le-a primit de la tatăl său. 

„Mi-am confirmat o lecție pe care o știam de la tata și care e motto-ul meu de viață: că nu există nu se poate. Sunt atâtea situații de viață pe care le-am întâlnit. Sunt atâtea vieți care au trecut prin propria mea viață. Dar un lucru știu: când depinde de noi, nu există nu se poate.„, a mai adăugat vedeta pentru aceeași sursă.

Andreea Marin: „Pe micul ecran nu mai apar oameni de valoare”

Prezentatoarea TV susține că nu mai există oameni de televiziune profesioniști.

„Nu aș mai putea spune că există provocări majore pentru mine. Am învățat multe în acești 30 de ani. Provocarea acestor timpuri și nu doar pentru mine este să pui valorile autentice față în față cu non-valorile. Din păcate, trăim într-o lume în care pe micul ecran nu mai apar oameni care au ceva de spus, ci pretind că sunt oameni de televiziune, oameni care nu au legătură cu această meserie.„, a concluzionat Andreea Marin.

Vezi și: Cât de greu i-a fost Andreei Marin să treacă peste divorțuri: „Mi-a fost și mie frică. Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 iun 2023, 11:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience