Andreea Marin a împlinit 47 de ani: „Fără rochie de Zână, fără pantofi cu toc, de ziua mea, vreau sa ne simțim copii”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin împlinește astăzi 47 de ani. Vedeta a fost surprinsă de ziua ei cu un tort special, care a teleportat-o instant în copilărie.

Andreea Marin și-a început ziua cu un mesaj plin de bucurie, în care le spune fanilor că se simte excelent la cei 47 de ani. 


„Bună dimineața, prețuiește viața!
47, încă un an, drumul meu merge mai departe, căci... nu există nu se poate! Vă mulțumesc, dragii mei, că îmi sunteți aproape de aproape 30 de ani, iar cei dragi ce mă știu din copilărie, de o viață! Sărbătoresc printr-o zi liberă - o raritate - de aceea e și prețios acest dar. Cu sufletele apropiate ce îmi calcă pragul acasă pentru o urare caldă, mă văd în papuci și în pijamale azi sau purtând un pulover moale, împletit, cu motive de iarnă, vreau o zi colorată, comodă și haioasă, plină de zâmbete și relaxare. Fără rochie de Zână, fără pantofi cu toc, de ziua mea, vreau sa ne simțim copii, suntem oameni mari destul in timpul anului, și nu vreau daruri, vreau să dăruim! Punem la cale o faptă bună, pentru mine e cel mai frumos mod de a sărbători. Și abia aștept să gustam tortul cu cremă de smântânică și fructe proaspete cu... vârful nasului, ca în bucătăria mamei, odinioară! Nu am avut răgazul să-l fac eu, recunosc cinstit, dar nici nu mi-ar fi reușit așa cum le iese cofetarilor pricepuți”, a transmis Andreea marin pe rețelele de socializare. 

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate jurnaliste, producătoare și prezentatoare, cu o carieră de aproape 30 de ani în televiziune. 

Cariera ei de jurnalist a început la TVR Iași, la vârstă de doar 19 ani, unde a fost inițial reporter de știri, după care a prezentat emisiunea pentru copii „Țara lui Piticot”.  La București a debutat ca reporter la redacția de știri externe a Televiziunii Române.  Aceasta a prezentat și principalul jurnal de știri, și a fost corespondentul TVR la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood. La vârstă de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă să prezinte emisiunea, care i-a adus un succes răsunător, „Surprize, surprize”. Frumoasa prezentatoare TV a obținut de-a lungul timpului multe distincții pentru cariera sa și s-a implicat în organizarea și promovarea multor campanii umanitare. Andreea Marin este, în prezent, Ambasador UNICEF. 

 

Decembrie, cea mai importantă lună din an

 

Pentru Andreea Marin, decembrie este cea mai specială lună din an. Fiica sa, Violeta, este născută în decembrie, vedeta își sărbătorește și ea ziua de naștere în decembrie. Tot în decembrie sărbătorim și Crăciunul, o sătbătoare de suflet a vededetei. 

Într-un interviu pentru TVMania, Andreea Marin a dezvăluit ce înseamna pentru ea perioada sărbătorilor de iarnă și cum se pregătește să îl aștepte pe Moș Crăciun.

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Andreea Marin / EXCLUSIV

 „Decembrie este o lună plină pentru mine mereu și, spre finalul ei, e întâi ziua Violetei (pe 15 decembrie a împlinit 14 ani, n.r.), apoi a mea (47 de ani, pe 22 decembrie, n.r.), apoi Crăciunul și finalul de an… Vreau să fiu acasă, nicăieri altundeva nu e mai frumos și mai bine pentru mine, sincer. Oameni dragi, căldura sufletească, brazii împodobiți, masa cu bunătăți, clinchete și sunet de pian, pisicile leneșe și cățeii agitați, dar și ciripit de păsărele în gospodăria noastră… și lui Moș Crăciun îi place popasul la noi!”, a declarat vedeta pentru tvmania.ro.

Am fost acasă la Andreea Marin. Toate secretele, dezvăluite la interviurile Spectacola și DC News

Dorința de ziua ei


De ziua ei, vedeta nu își dorește cadouri, ci se roagă la Dumnezeu să îi aducă liniște și sănătate. 

„Pace interioară și echilibru, sănătate și dragostea pe care o am să rămână acolo, ca o pavăză a mea. Nu poți avea totul în viață, dar prețuiesc ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu și iubesc oamenii puțini și buni care-mi sunt alături, la bine, dar și la greu. Și sănătate, că-i mai bună decât toate, pentru noi toți!”, a mai spus vedeta.

 

Citește și: Andreea Marin, la 20 de ani de la aventura pe Kilimanjaro: "Caută-ți muntele și urcă-l! După o astfel de experiență, ești cu totul alt om” EXCLUSIV

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel