Andreea Mantea, despre puterea interioară: „Cred că ar trebui să învățăm să iertăm, indiferent de perioadă. Nu trebuie să așteptăm Paștele sau Crăciunul”

Data actualizării: | Data publicării:
foto: wownews/YouTube
Descriere foto: foto: wownews/YouTube

Andreea Mantea a discutat deschis, în cadrul podcastului de pe canalul de YouTube WOWNews, despre sentimentul de iertare.

Andreea Mantea a împărtășit recent gândurile sale, în cadrul podcastului de pe canalul de YouTube WOWNews, cu privire la importanța iertării și necesitatea de a o practica în mod constant, fără a aștepta anumite ocazii sau perioade speciale cum ar fi Paștele sau Crăciunul.

Te-ar putea interesa și: Marilu, declarație uimitoare după despărțire: „Casa a fost dintotdeauna a mea, luată cu banii mei. Nu a existat niciun partaj”

„Cred că ar trebui să învățăm să iertăm, indiferent de perioadă”

Într-o perioadă în care multe persoane tind să reflecteze asupra vieții lor și să își propună noi începuturi sau reconcilieri cu cei din jurul lor, Andreea Mantea aduce o perspectivă profundă asupra iertării, evidențiind că aceasta este mai mult decât un gest de reconciliere cu ceilalți, ci mai degrabă un act de vindecare personală.

„Cred că ar trebui să învățăm să iertăm, indiferent de perioadă. Nu trebuie să așteptăm Paștele sau Crăciunul ca să facem pace cu noi. De fapt și de drept, despre asta este vorba”, a spus Andreea Mantea.

„ Atunci când ni se spune să iertăm, nu ni se cere să iertăm pentru respectivul/respectiva”

Ea subliniază faptul că atunci când ne este cerut să iertăm, nu ni se cere să facem acest lucru pentru persoana care ne-a greșit, ci pentru noi înșine. Iertarea este văzută ca un proces prin care putem să trecem peste rănile și suferințele noastre interioare, pentru a ne elibera de povara resentimentelor și a regăsi pacea și echilibrul interior.

„ Atunci când ni se spune să iertăm, nu ni se cere să iertăm pentru respectivul sau respectiva, nu, pentru noi. Să putem noi să trecem peste ce ne-a făcut respectivul sau respectiva, ca să fim bine noi, în primul rând. Eu cred că această putere de iertare ar trebui s-o avem mereu”, a mai spus aceasta.

Andreea Mantea accentuează că nevoia și capacitatea de a ierta ar trebui să fie o trăsătură constantă în viața noastră, nu doar un gest sporadic în perioadele sărbătorilor sau a altor ocazii speciale. Ea subliniază importanța de a ne confrunta cu propriile noastre emoții și resentimente și de a ne elibera de ele prin puterea iertării.

„În cazul în care ne-a greșit cineva, nu trebuie să așteptăm Paștele sau Crăciunul să reușim să iertăm. Dar da, poate că aceste perioade ar fi un prim pas, dacă nu putem până la ele, măcar să ne ducă toată atmosfera asta cu gândul înspre această decizie”, mai adaugă ea.

Te-ar putea interesa și: Marilu, despre zvonurile cu strategia de marketing: „Am monetizarea oprită pe Youtube de peste 2 ani. Mi se pare deplasat”

„Poate, totuși, ar trebui să iert sau să mă iert pe mine”

Chiar dacă uneori poate fi dificil să practicăm iertarea, Andreea Mantea sugerează că perioadele Paștele sau Crăciunul ar putea fi un prim pas în această direcție, dacă nu putem să facem asta în mod constant. Aceste ocazii ne pot aminti de importanța iertării și ne pot încuraja să ne îndreptăm gândurile și acțiunile spre acest scop.

Te-ar putea interesa și: Narcisa Suciu, destăinuiri despre viața ei în Finlanda: „Ești luat în seamă doar pentru că ești om. Este o țară care mi se potrivește”

„Poate, totuși, ar trebui să iert sau să mă iert pe mine”, pentru că de multe ori suntem supărați pe noi. În loc să ne iubim, să ne apreciem, suntem supărați pe noi”, a încheiat Andreea Mantea.

Te-ar putea interesa și: Risvan Rusu explică importanța anului 2024 în următoarele 2 decade: „Este extraordinar de special. Se întâmplă ceva din toate punctele de vedere”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel