Risvan Rusu explică importanța anului 2024 în următoarele 2 decade: „Este extraordinar de special. Se întâmplă ceva din toate punctele de vedere”

Data actualizării: | Data publicării:
foto: oreste teodorescu/youtube
Descriere foto: foto: oreste teodorescu/youtube

Risvan Rusu vorbește, în cadrul podcastului moderat de Oreste Teodorescu, despre semnificația anului 2024 și cât de important este pentru următoarele 2 decade. 

În universul spiritual al lui Risvan Rusu, anul 2024 reprezintă mai mult decât o simplă trecere a timpului. Este un an de transformare profundă și schimbare revoluționară, în care energia cosmică și evoluția spirituală se întâlnesc pentru a sculpta viitorul nostru colectiv.

Te-ar putea interesa și: Tavi Clonda a recunoscut că nu dorea să își întemeieze o familie: „Nu vrei copii, dacă nu întâlnești femeia care trebuie. Cam așa a fost în cazul nostru”

„2024 este un an extraordinar de special”

Potrivit lui Risvan Rusu, în 2024 asistăm la începutul unui nou ciclu, un ciclu care va influența următorii 20 de ani ai existenței noastre. Acest an este văzut ca un an de cometă, un an în care semințele schimbării sunt semănate și încep să-și facă simțită prezența în moduri care vor defini cursul viitorului nostru.

Pentru Risvan Rusu, perspectiva este esențială în înțelegerea lumii și a evenimentelor care o definesc. El subliniază că este important să privim lucrurile din mai multe unghiuri și să analizăm contextul în care ele se desfășoară. În acest sens, oferă o interpretare fascinantă a semnificației anului 2024, care este susținută de cunoștințe din diverse domenii, precum astrologia, filozofia buddhistă și tarotul.

„În primul rând, mie îmi place să privesc lucrurile holistic. Din nefericire pentru unii, din fericire pentru mine, am fost toată viața și sper să rămân în continuare, un tocilar. Mi-a plăcut să învăț. Îmi lasă gura apă când învăț ceva nou. Și atunci, analizez o situație din mai multe perspective. 2024, cam din toate perspectivele pe care le-am analizat eu, este un an extraordinar de special. Este special pentru că este anul de cometă al următorilor 20 de ani.

El este cel care a inițiat ceva. Intrăm în ciclul plutonial nou, intrat în vărsător, chinezește am intrat în perioada lui 9, am intrat în perioada de foc, a trigramei Li, a manifestării celei mai pulsionale a energiei din noi, a mișcării, a schimbării totale. Din punct de vedere buddhist, a început un ciclu nou. Din toate punctele astea de vedere se întâmplă ceva. Și acest lucru care se întâmplă este fascinant, că este explicat similar în toate aceste științe”, a spus Risvan Rusu. 

Te-ar putea interesa și: Cum a debutat Karmen Minune în muzică: „Tata s-a ascuns după un stâlp, ca să plângă. Atât de puternic a fost șocul”

Cuvântul cheie al anului 2024 - transformarea

Transformarea este cuvântul-cheie care definește anul 2024, conform lui Risvan Rusu. Este un an în care schimbările sunt inevitabile și necesare, iar energia transformării ne îndeamnă să ne adaptăm și să evoluăm în moduri care să ne permită să ne atingem potențialul maxim.

Pe lângă aspectele spirituale, Risvan Rusu aduce în discuție și implicațiile practice ale acestei transformări globale. El atrage atenția asupra importanței alegerilor pe care le facem, atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv.

Într-o eră în care tensiunea informațională este la cote înalte, alegerile noastre sunt mai importante decât niciodată, iar energia pe care o generăm prin aceste alegeri poate avea un impact profund asupra lumii în care trăim.

„Dacă ar fi să rezumăm, cuvântul cheie pe care îl inițiază 2024 este transformarea. Inclusiv în tarot, lama de tarot corespunzătoare anului este transformarea. Schimbarea asta revoluționară nu se va limita doar la alegeri. Alegerile astea, nu peste tot vor fi cele mai potrivite. Sigur, din punct de vedere divin, nici măcar un fulg de nea nu pică unde nu e cazul, ceea ce înseamnă că fiecare țară își primește conducătorii pe care îi merită, într-un fel sau altul. Însă vor fi țări în care opțiunile vor fi atât de limitate, încât oricum nu ai cum să alegi ceva bun. Mi-e cumva că și pe la noi e o situație tangentă, cel puțin”, a mai spus acesta.

„Alegerile nu vor reflecta neapărat binele suprem al populației”

El subliniază că, în unele țări, deși există opțiuni politice mai bune pentru populație, alegerile nu reușesc întotdeauna să reflecte binele suprem al acestora. Risvan Rusu sugerează că problema poate fi în mare parte legată de impactul puternic al energiei colective.

„Și vor fi țări în care, deși există opțiuni mai bune, alegerile nu vor reflecta neapărat binele suprem al populației. Care e buba?

O alegere, de felul ăsta, globală, deja tinde să îmi genereze mie un egregor. Una e să fie alegeri într-o țară, într-un an. Dar în 70 de țări, aproximativ, generează o energie atât de puternică din partea electoratului, în general, încât tensiunea asta informațională creată generează acolo un norișor”, a încheiat Risvan Rusu.

Te-ar putea interesa și: Codin Maticiuc, destăinuire despre valurile copilăriei: „Marea dramă a părinților mei a fost că n-au reușit niciodată să mă facă să învăț”

Despre natura iluminării

În plus, Risvan Rusu subliniază că drumul către iluminare nu este un secret sau ceva ascuns, ci este disponibil pentru oricine este dispus să o caute și să o urmeze. Este vorba despre conștientizarea și focalizarea intenției noastre către această căutare interioară și despre practica constantă a echilibrului și a mijlocului.

„Buddha suntem toți. Buddha, de fapt, este natura iluminării. Lumea are senzația că natura asta a iluminării e ca la bec. Apeși pe buton și te-ai iluminat. Nu e așa. Iluminarea apare în fiecare dintre noi, ca sclipire, și la un zâmbet. Un zâmbet traduce existența în lumină. Și atunci Buddha din mine îl vede pe Buddha din tine. 

Calea nu este un secret. Nu este nici măcar ascunsă vederii, este disponibilă. Totul este să conștientizezi ceva și să focalizezi intenția. Și Buddha s-a chinuit până a descoperit chestia asta, pentru că a trebuit întâi să cunoască extremele, ca să cunoască calea de mijloc”, a mai explicat acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel