Andreea Mantea, despre DIETA care a ajutat-o să slăbească 10 kilograme: Dimineața avem voie să mâncam orice, chiar și slănină cu ceapă

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram

Andreea Mantea a dezvăluit secretul prin care a reușit să slăbească un număr considerabil de kilograme.

Dacă în urmă cu ceva timp, Andreea Mantea se plângea de numărul mare de kilograme acumulate, vedeta se laudă deja cu faptul că a reușit să dea jos foarte multe dintre ele. Aceasta a dezvăluit faptul că nu ține o dietă anume, ci mâncarea sănătoasă este cheia în reușita ei. 

„Păi ce… crezi că am dormit? În toată perioadă asta de când am zis din cele 14-16 kilograme nu mai știu exact câte au fost, am dat vreo 10, 9 pe acolo. Sunt dimineți și dimineți… când mă cântăresc și e diferență mare… cred că e reținere de apă, nu știu ce e. Dar nu mă grăbesc, sunt pe drumul cel bun și e bine. Nu țin dietă, ci pur și simplu încerc să mănânc sănătos. Dimineața avem voie să mâncam orice… chiar și slănină cu ceapă, da, apoi salate, grătar, mănânc cât mai sănătos', a declarat Andreea Mantea, pentru CIAO.

"Fac o dramă din orice"

Vedeta a mai spus faptul că este o persoană care se stresează foarte mult, iar faptul că, până acum, nu a reușit să ajungă la numărul de kilograme propus, o presează și mai mult.

„Sunt foarte emoționată de fiecare dată când urmează ceva important în viața mea. Se strâng toate de peste tot. Și acum am senzația că orice amănunt mi se pare ceva extrem de mare și, cumva, tind să exagerez absolut tot acum. E ca o fată care are emoții când se mărită și e stresată ba cu rochia, ba cu pantofii, alt exemplu nu găsesc să–ți dau mai bun… Ca o mireasă stresată, cam așa sunt eu. Fac o dramă din orice. Acum, în mintea mea… aoleu, n-am slăbit suficient', aoleu, dacă nu o să–mi stea bine', dacă, dacă, dacă, dacă…', a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Andreea Mantea, despre problemele de sănătate de care suferă

Andreea Mantea suferă de o boală autoimună, despre care refuză să vorbească, deoarece spune că este un subiect sensibil pentru ea. În plus, aceasta suferă și de alergii. Nu are voie să mânânce diverse alimente, iar atunci când nu se poate abține ajunge imediat la spital. Andreea Mantea spune că nu se simte bolnavă, dar trebuie să ia peste 6 pastile pe zi, pentru a ține totul sub control. 

„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii.Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele”, a povestit Andreea Mantea, la „Teo Show”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel