Cabral și Andreea Ibacka, momente de panică, în timpul petrecerii organizate în cinstea fiului lor: „Se putea transforma într-un coșmar”

Data publicării:
Sursa foto: Cabral și Andreea Ibacka, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cabral și Andreea Ibacka, instagram

Cabral și Andreea Ibacka au trecut prin momente de coșmar, chiar în ziua în care și-au botezat fiul. 

Cabral și Andreea Ibacka și-au creștinat copilul cel mic, pe Tiago, pe 14 mai. Pe lângă momentele frumoase de care s-au bucurat la acest important eveniment, cei doi au avut însă parte și de o surpriză mai neplăcută, care le-a dat, atât lor, cât și invitaților, câteva momente de panică. Chiar în vecinătatea locului unde a avut loc petrecerea botezului a izbucnit un incendiu destul de mare. Petrecerea a fost astfel întreruptă pentru câteva momente, până când focul a fost stins, iar pompierii au declarat faptul că nu sunt victime. 

După momentele de panică prin care au trecut, Andreea Ibacka a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare. Actrița a vrut să asigure pe toată lumea că nimeni nu a fost rănit. Mai mult decât atât, vedeta a ținut să își mărturisească public iubirea față de soțul ei și susținerea pe care o au reciproc, mai ales în momentele tensionate.

Cabral și Andreea Ibacka, momente de panică

Soțul și cu mine nu prea ne facem complimente prin social media. Ca să nu ne-o luăm în cap ori fiindcă pur și simplu ne-am obișnuit să ne tachinăm. Așa ne arătăm noi dragostea. Pe de altă parte, deși am ales să le povestim public mai ales pe cele bune (că de necazuri e plin pământul)… de-a lungul anilor le-am pățit și noi pe ale noastre. Ba chiar am trecut prin câteva situații limită împreună. Sâmbăta trecută am avut botezul lui Tiago. În mijlocul petrecerii, vecinii noștri au avut un incendiu (a fost incendiu în toată regula). Și chiar dacă nu a ajuns să fie o situație limită pentru noi, premisele nu arătau deloc bine. Dacă câteva amănunte mergeau ușor diferit, se putea transforma într-un coșmar. Îmi e clar că ne-am asumat niște decizii importante, deși erau unele de moment.

Când lucrurile escaladează în doar câteva secunde, nu ai timp de încercări. Am funcționat ca niște roboței și abia după ce s-a terminat tot episodul am apucat să-mi trag concluziile. Și să-mi amintesc și de celelalte momente grele trăite împreună. Sunt câteva lucruri de făcut într-o situație limită, în ordinea corectă. Întâi protejezi vieți, apoi creezi premise de rezolvare, salvezi bunuri șamd. Din păcate mulți oameni se blochează de spaimă, nu prioritizează, iar deznodământul e mai prost decât putea să fie. Ce voiam de fapt să spun prin postarea aceasta: că EL e omul lângă care aș vrea să fiu dacă vine sfârșitul lumii. O dată că-l iubesc, asta e clar. Și apoi fiindcă alături de el am cele mai mari șanse să scap. Mă rog, sper să nu vină! Sfârșitul lumii, zic. Totuși. P.S.: Vecinii sunt bine și ei, nimeni nu a fost rănit, a scris Andreea Ibacka pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel