Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân: „Înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu”

Data publicării:

Andreea Ibacka și-a deschis sufletul și a povestit unul dintre momentele extrem de dure din viața ei. 

Andreea Ibacka este văzută de publicul larg în fiecare zi cu zâmbetul pe buze, însă viața vedetei nu a fost întotdeauna roz. Îndrăgita actriță s-a confruntat în urmă cu ceva timp cu un diagnostic crunt, care, din fericire, nu s-a confirmat, în urma repetatelor investigații. Soția lui Cabral a fost foarte înspăimântată de faptul că ar putea suferi de cancer la sân, motiv pentru care în ziua de astăzi urmează cu strictețe controalele regulate la medic. 

„Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine.

Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită.”, a declarat Andreea Ibacka, potrivit Fanatik

VEZI și: Cabral ia o pauză de la televiziune: „Am obosit. O să mă opresc”. Prezentatorul, mesaj neașteptat în online

 

Cum este Andreea Ibacka, în rolul de mamă

Vedeta este mamă a doi copii minunați și chiar dacă pare că se descurcă perfect cu acest rol, aceasta spune că încă are de învățat, în fiecare zi. Totuși, nu își dorește să-și crească copiii „într-un glob de cristal”, asemenea altor mame grijulii, ci își dorește să-i lase să experimenteze pe pielea lor anumite situații.

„Nu sunt o mamă perfectă. Îmi fac mereu autocritică, îmi propun mereu mai mult, niciodată nu mă opresc din încercat. Nu aleg calea safe și niciodată nu mi-a fost teamă că nu mă voi descurca. Uneori mă mai necăjesc, apoi îmi amintesc că fac cât e omenește posibil, că fiecare alegere vine cu riscuri și că nu-mi doresc să-mi cresc copiii într-un glob de cristal. Mai am de citit, învăț și de la ei și îi iubesc de leșin. Deci: îndrăgostită, grăbită, preocupată, atentă, obosită, sucită ș.a.m.d.”, a mai spus ea, potrivit sursei citate. 

Recunoaște personajul. Este una dintre cele mai apreciate actrițe din România

 

Cum și-a câștigat primii bani

Când vine vorba de primii bani câștigați, Andreea Ibacka a cunoscut celebritatea de la vârste fragede, când a fost implicată într-un spot publicitar al unui produs destul de celebru, la vremea aceea.  Chiar dacă la vârsta de 10 ani toți copiii își doresc dulciuri sau jucării, vedeta recunoaște că și-a pus toți banii deoparte, fiind o persoană foarte economistă și atunci. 

„Așa ceva nu se uită. La 10 ani am jucat într-o reclamă tv. M-au selectat de la școală. Ba chiar mi-au cerut să pun și voce pe spotul unor bomboane. Asa mi-a rămas porecla prin Dristor timp de câțiva ani. Iar banii au mers direct la pușculiță, am fost economistă timpurie (cu mult înainte să termin Finanțe Bănci la A.S.E.). Cred că deja strângeam de avans pentru prima casă.”, a mai declarat ea. 

Andreea Ibacka, fără machiaj și fără filtre. Cum arată actrița complet naturală: „O poză la adevăr” /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel