Cabral ia o pauză de la televiziune: „Am obosit. O să mă opresc”. Prezentatorul, mesaj neașteptat în online

Data publicării:

Cabral le-a dat fanilor o veste neașteptată, în mediul online. 

Cabral s-a făcut extrem de remarcat în ultima vreme în televiziune, prezentând show-uri importante din cadrului postului Pro TV. În urmă cu doar puțin timp, acesta abia ce s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a prezentat emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, împreună cu Adela Popescu. Chiar dacă publicul îl adoră pentru profesionalismul de care a dat dovadă în timp, dar și pentru carisma și naturalețea pe care o arată mereu pe micile ecrane, Cabral a dat o veste neașteptată. Acesta le-a transmis fanilor săi că a obosit, motiv pentru care își dorește să ia o pauză de la televiziune. 

„În viața reală fiecare se chinuie cu proprii șlapi, are propriile zbateri, cară proprii saci de cartofi. Ei, fix de cartofii ăștia zic acum. Eu… o să-i las puțin pe-ai mei pe trepte, aici. Nu că mă opresc, nu că mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi mai place. Nu că nu mai am chef.

Dar am obosit. Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta. Poate e, nu știu. Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii.”, a scris Cabral, pe blogul său personal. 

VEZI și: Cabral, motivul pentru care s-a apucat de băut. Prezentatorul TV s-a confesat fanilor: „Stau ditamai animalul cu moacă de milog...”

„Am nevoie să apuc să mă odihnesc”

Și, chiar dacă recunoaște faptul că deja are tot programul încărcat pe perioada care vine, celebrul prezentator vrea să renunțe la toate activitățile profesionale pentru moment, din dorința de a nu ajunge la epuizare.

„Și tot așa am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toți ai mei. Am nevoie să apuc să mă odihnesc. Să mă plictisesc. Să știu ce înseamnă să-mi trag sufletul. Am calendarul înroșit tot, sunt toate aliniate atât de strâns, bine grupate între ele de juri că-s cărămizi, nu ore, zile și ani din viața unui om. Am obosit. O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu… Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul. Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait.”, a continuat el.

Andreea Ibacka, detalii neștiute despre căsnicia cu Cabral: "După ce ne-am căsătorit..."

„Muncesc de la 17 ani neîntrerupt”

Cabral a luat această decizie tocmai din cauza faptului că încă de la o vârstă destul de fragedă a învățat să-și câștige proprii bani, motiv pentru care nu s-a bucurat prea mult timp de viață, fără responsabilități.

„M-au învățat ai mei ce-i munca de la 14 ani. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. Într-un ritm de om nebun. În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în același timp, ba chiar și cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite. Am încercat în fiecare minut să învăț, să fiu mai bun, să respect, să fac bine. Nu știu cat am reușit, dar știu că am încercat.

Acum… nu-și închipuie nimeni că se va opri din învârtit bolovanul ăsta pe care trăim pentru că pun eu cracu’n frână. Nu va dispărea gravitația și nici nu se vor opri iepurii din făcut dragoste. Toate merg mai departe bine-mersi.

Doar că eu… Eu… o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei. Și sper să fim bine. Ceea ce vă doresc din inimă și vouă.”, a încheiat Cabral.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel