Recunoaște personajul. Este una dintre cele mai apreciate actrițe din România

Data publicării:

Fetița din imagine este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Este cunoscută pentru numeroasele roluri în telenovele.

Fetița din imaginea ajuns una din cele mai de succes actrițe din România.Acesta și-a început debutul în lumea telenovelelor. Aceasta s-a născut pe 18 august 1985, în București. Este cunoscută mai ales prin interpretarea rolurilor principale din serialele: Inimă de țigan , Regina  și în calitate de co-prezentator al emisiunii În al 9-lea cer.

În perioada anilor din 2004 - 2008 a urmat cursurile la Academia de Studii Economice din București. În 2011, aceasta s-a căsătorit cu un fost luptător de kickboxing, actualmente actor și prezentator al emisiunii "Ce spun românii". Cei doi s-au cunoscut în anul 2007, pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de Țigan, iar acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Namiko și un băiețel, pe nume Tiago, de doar trei luni. De altfel, cei doi sunt foarte deschiși în privința relației lor, despre care povestesc cu umor atât pe Facebook, cât și pe blogurile personale.

Ei bine, în fotografie este nimeni alta decât Andreea Ibacka!

 

Cum s-a cunoscut Andreea Ibacka cu Cabral

 

„Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: „Mamă, ce c*r!'. Sunt prost, de ce să mint?

Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă.

Când am văzut-o, am zis: „Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață!'. După 14 ani, uite unde am ajuns', a zis Cabral, în stilu-i caracteristic, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel