Andreea Esca și-a încurajat copiii să semneze cu Antena 1. Cum au fost Alexia și Aris Eram pregătiți de părinți, înainte să plece în America Express

Data publicării:

Alexia și Aris Eram au dezvăluit cum au reacționat cei doi părinți ai lor, după ce au aflat că pleacă în America Express. 

Alexia Eram și Aris formează una dintre cele mai puternice, dar și îndrăgite echipe de la America Express. Cei doi sunt extrem de competitivi și reușesc aproape mereu să se apropie de prima poziție, chiar dacă nu o și cuceresc întotdeauna. Astfel, într-o oarecare proporție, succesul se datorează și tatălui lor, lasă cei doi de înțeles. Invitați în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, cei doi frați au dezvăluit faptul că tatăl lor este cel care i-a pregătit extrem de mult înainte să plece în America, cu fel de fel de informații prețioase.

„Mi se pare că în acest show contează foarte mult educația și background-ul tău. Mi se pare că te poate ajuta în anumite misiuni.”, a mărturisit Alexia Eram la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Tata ne trimitea zilnic numai pagini de Wikipedia. Ne-a ajutat mult, pentru că deja eram familiarizați cu ce ar putea să se întâmple. La multe probe știam deja ce o să ni se întâmple”, a declarat și Aris.

Citește și: Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Soțul Andreei Esca i-a pregătit temeinic pe cei doi

Astfel, imediat după ce au semnat contractul, aceștia își aduc aminte cum a început și „pregătirea” pentru una dintre cele mai dure competiții din viața lor. Alexia dezvăluie cum soțul Andreei Esca le trimitea zilnic fel de fel de documente cu toate țările, obiceiurile, dar și alte lucruri sugestive din America de Sud.

„Am avut două ședințe micuțe în familie înainte de America Express. Tata ne-a făcut niște pagini de PowerPoint cu tot ce ține de America de Sud. Ne-a spus despre toate țările, mâncare, dansuri și a trebuit să citim înainte să plecăm, evident că am uitat jumătate.”, a continuat Alexia.

Chiar dacă Andreea Esca este de ani buni de zile una dintre imaginile emblematice ale Pro TV-ului, aceasta nu și-a împiedicat nicio clipă copiii de la a semna cu postul concurent, Antena 1, dezvăluie influencerița.

„Întotdeauna părinții ne-au susținut în ceea ce am vrut noi să facem. Mama nu e deloc așa (n.r. nu îi descurajează), mama ne împinge. Nu eram 100% convinsă că vreau să merg cu Aris la America Express, voiam un partener perfect pentru mine, iar cu el nu stătusem atât de mult împreună. Știam că o să ne certăm rău, îmi era frică că o să mă enerveze”, a spus Alexia.

VEZI și: Ce salariu primește Alexia Eram la revista mamei sale. Andreea Esca este extrem de generoasă cu fiica sa

Pe cine ar fi ales Alexia să o însoțească, dacă nu era Aris

Dacă ar fi trebui să aleagă un alt membru din familie alături de care să participe la show-ul de pe Antena 1, Alexia spune că, fără doar și poate, tatăl ar fi fost cel care ar fi însoțit-o, întrucât bărbatul este extrem de priceput în toate lucrurile.

„Tata cred e o combinație perfectă. Are cultură generală, știe cu lucrurile logice, e handyman (n.r. – om priceput la toate), dar în același timp e și foarte competitiv. Aș fi fost puțin inhibată dacă aș fi mers cu el. Nu aș fi plâns, pentru că mi-ar fi fost așa...Tata face foarte multe lucruri, știe foarte multe lucruri”, a mai spus Alexia Eram despre tatăl ei.

VEZI și: Anamaria Prodan, apariție surprinzătoare la America Express. Concurenții au rămas fără cuvinte: „Deci nu pot să cred așa ceva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel