Ce salariu primește Alexia Eram la revista mamei sale. Andreea Esca este extrem de generoasă cu fiica sa

Data publicării:

Alexia Eram a vorbit fără perdea despre salariul pe care-l încasează pentru munca depusă în cadrul revistei deținute de mama sa. 

Alexia Eram se bucură de un succes uriaș, la vârsta de 23 de ani. Tânăra își câștigă deja de ceva vreme proprii bani și, după cum a declarat în repetate rândui, este independentă, din punct de vedere financiar. Aceasta nu are însă o singură sursă de venit, ci are mai multe venituri lunare, din diferite activități pe care le desfășoare. Astfel, pe lângă campaniile de care se bucură în mediul online, acolo unde fiica Andreei Esca a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani, aceasta lucrează și la revista deținută de mama sa, A List Magazine, unde tânăra este renumerată pe măsură. În acest sens, Alexia Eram a dezvăluit cu cât o plătește jurnalista de la Pro TV pe lună, pentru munca depusă în cadrul revistei. 

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină.

Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo, poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing.

Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a mărturisit Alexia Eram, la „Drive in with Andrei Niculae”.

VEZI și: Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”

Și-a cumpărat mașină de 60.000 de euro

După ceva timp de la întoarcerea din America Express, unde se vehiculează faptul că aceasta a fost printre cei mai bine plătiți concurenți, Alexia Eram și-a cumpărat o nouă mașină, de data aceasta fiind vorba despre un bolid de lux, de aproximativ 60.000 de euro. Influencerița spune că Mario Fresh, iubitul său, a avut un rol destul de important în această alegere, însă ea a fost cea care a avut ultimul cuvânt de spus. 

„Nu, nu cred că-l vând (n.r. vechea mașină). Pentru că e foarte practic, încap foarte multe cutii când am filmări și chestii, nu stau să mă chinui să le bag în cealaltă mașină. N-am probleme, urc cu ea peste tot, pe borduri, gropi, din astea. Și consumă și puțin.

Nu a ales-o Mario, dar el mi-a arătat-o și mi-a plăcut. Dar nu m-aș fi gândit niciodată la ea și sincer o ador. Sunt îndrăgostită de ea, chiar îmi place mult.”, a declarat Alexia Eram, potrivit cancan

Citește și: Alexia Eram a apelat de câțiva ani la terapie: „Plâng foarte des”. Problema cu care se confruntă fiica Andreei Esca

Este mândră de propriile realizări

Astfel, chiar dacă anumite guri rele au spus de-a lungul timpului faptul că Alexia are succes datorită mamei sale, tânăra se mândrește cu propriile reușite și cu bunurile achiziționate din bugetul personal, pentru care aceasta spune că a muncit extrem de mult. 

„Îți dai seama că îi plăcea mai mult să rămân pe vechea mașină. Dar mi-am dorit mașina asta, am fost foarte fericită că am putut să mi-o cumpăr singură. Și îmi place, asta contează.

M-am simțit foarte bine. A fost munca mea, am putut să-mi iau ceva din banii pe care i-am muncit.”, a continuat aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel