Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Data actualizării: | Data publicării:

O echipă și-a luat adio de la America Express, în ediția de pe 6 decembrie. 

Echipele din America Express s-au luptat în ediția de pe 6 decembrie pentru ultimele bilete către Argentina, întrucât aceasta a fost ultima etapă desfășurată în Ecuador. Astfel, la cursa pentru ultima șansă au participat Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad, dar și Ada Galeș și mama sa. Dacă prima echipă menționată a reușit să ajungă pe primul loc la Irina Fodor, Giulia și coechipierul său s-au clasat pe locul doi. Astfel, în pericol de eliminare a fost echipa formată dintre Ada și Toni. Din nefericire însă, soarele din cufăr a fost roșu pentru ele, motiv pentru care au fost nevoite să părăsească emisiunea.

„Prima echipă care a ajuns astăzi la mine, echipa care s-a distrat, Laura și Sânziana! Așa se întâmplă când te distrezi, lucrurile merg mult mai ușor! Veți merge în Argentina! A doua echipă care a ajuns la mine este formată din Giulia și Vlad! Mergeți în Argentina!”, a spus Irina Fodor concurenților.

VEZI și: Ce salariu primește Alexia Eram la revista mamei sale. Andreea Esca este extrem de generoasă cu fiica sa

Irina Fodor, impresionată de echipa formată dintre Ada și Toni

După ce a dezvăluit care este echipa ajunsă pe ultimul loc, Irina Fodor a ținut să le adreseze celor două concurente câteva cuvinte de laudă, dar și să evidențieze relația specială pe care cele două au reușit să și-o păstreze de-a lungul competiției.

„Am aici lângă mine o echipă cum n-am avut niciodată! Cel puțin nu în America Express, dar cred că nici în Asia. O echipă care a fost model! N-am mai întâlnit o echipă care să citească plicurile atât de corect și care să înțeleagă probele și misiunile și să le facă cu atâta determinare și inteligență și corectitudine, istețime... O echipă atât de armonioasă! Iubirea dintre ele se simte tot timpul, efectiv tot timpul! Nu cred că s-au certat vreodată cu adevărat Nu cred că fac asta vreodată în viața lor de zi cu zi. Voi transmiteți energia a două surori, a două prietene foarte bune. E despre iubire!”, a spus Irina Fodor despre Tony și Ada Galeș.

Citește și: Iulia Albu, moment stânjenitor în America Express. Îi este rușine cu ceea ce a făcut: „Nu mă reprezintă, nu îmi face cinste”

Ada și Toni, recunoscătoare pentru experiența trăită

Chiar dacă cursa a luat sfârșit pentru cele două, care au reușit să ducă la capăt până acum toate probele din Columbia, dar și Ecuadoar, acestea se declară a fi extrem de fericite datorită oportunității pe care au avut-o pentru a participa la acest show. De asemenea, Ada Galeș a ținut să-și exprime și admirația față de mama sa, care, deși s-a confruntat cu probleme de sănătate în trecut, a reușit o performanță uriașă la America Express. 

„Aș vrea să-i mulțumesc mamei mele, pe care am văzt-o în ultimul timp rău, imobilizată la pat. Eu sunt foarte mândră de tine. Foarte mândră. Poți atât de multe lucruri și ești sursa mea de inspirație. Te iubesc. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit și pentru cât ne-am distrat și cu toate că ne-a fost greu, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit vreodată.”, a spus Ada Galeș.

„Chiar dacă plecăm acasă, plec acasă cu foarte multă recunoștință și cu foarte, foarte multe amintiri! O sursă aproape inepuizabilă de povești, de istorie, de oameni de locuri”, a adăugat Toni Galeș.

Citește și: Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel