Andreea Esca nu vrea să-și mărite fiica. Prezentatoarea de știri respinge total această idee: „Mi se pare foarte forțată”

Andreea Esca a vorbit despre relația pe care fiica ei o are cu Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani de zile. Cei doi tineri s-au maturizat practic împreună și își sunt alături neîncetat, indiferent de lucrurile care s-au scris de-a lungul timpului despre ei. Tocmai acest lucru îi determină pe toți cei din jurul lor să întrebe de căsătorie, idee pe care însă Andreea Esca o respinge din plin. Celebra prezentatoare de știri consideră că cei doi sunt mult prea tineri pentru măritiș sau pentru a deveni părinți.

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită.

În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca, pentru Click!.

Citește și: Pavel Bartoș, la un pas să fie călcat de mașină, în timpul filmărilor pentru „Ramon”: „Ce a fost în capul meu?”

 

Ce spunea Alexia Eram despre acest subiect sensibil

Și Alexia Eram este de aceeași părere. Fiica Andreei Esca spune că primește des această întrebare, lucru care a ajuns să o deranjeze în anumite proporții. Chiar dacă spune că nu este un lucru greșit ca doi tineri să facă acest pas mare la o vârstă atât de fragedă, aceasta consideră că ea și partenerul ei de viață trăiesc cu alte principii. 

„Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât.

Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”, spunea în trecut și Alexia Eram. 

Te poate interesa și: Metoda inedită prin care Neti Sandu își îngrijește tenul, la 64 de ani: „Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani”

 

Mario Fresh, despre relația cu Alexia Eram

Mario Fresh a vorbit și el recent despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Alexia Eram de câțiva ani buni. Acesta spune că partenera sa de viață iubește cu patimă și se dedică acestei povești de iubire cu tot sufletul său. Totuși, solistul spune că mai există și momente în care și-ar dori ca fata să îi dea spațiu, lucru pe care fiica Andreei Esca nu îl înțelege mereu. 

„Eu n-am văzut o femeie în viața asta care să poată să iubească atât de mult o persoană. Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească. Nu pot să-mi dau seama cum. Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală.

Mai sunt certuri. Avem momente când nu ne înțelegem, când nu comunicăm, când nu discutăm. Asta nu înțelege ea: când ne certăm și îi spun că vreau să fiu lăsat în pace.

Sunt genul de om care ar trebui să stau jumătate de oră singur, liniștit. Nu fac urât, nu urlu, doar spun: m-ai deranjat foarte rău, lasă-mă că sunt nervos. O spun un pic mai apăsat. Ea nu înțelege treaba asta și stă acolo și mă întreabă: «Dar de ce?»

Și zic: «Bă, dar tu chiar nu înțelegi? Dacă tu acuma n-ai vorbi cu mine jumătate de oră, aș veni și te-aș pupa»”, a dezvăluit Mario Fresh, recent, în podcastul lui Damian Drăghici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 08 feb 2023, 08:47 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play