Andreea Bănică, surprinsă de soțul ei cu un bolid de lux: "Noi ne facem cadouri"

Data publicării:

Andreea Bănică a primit de Ziua Copilului un cadou impresionant, în valoare de zeci de mii de euro.

Andreea Bănică a primit chiar de Ziua Copilului un cadou impresionant din partea soțului ei. Vedeta a fost surprinsă de Lucian Mitrea cu un bolid de lux, în valoare de aproximativ 70.000 de mii de euro, pe care aceasta spune că și-l dorea de ceva timp. Fericirea a fost enormă atât pe fața ei, cât și pe chipul băiatului lor.

"Doamne ce frumos e. Deci este absolut superb. Pot să-l decapotez.", a fost reacția Andreei Bănică.

"Noi ne facem cadouri când avem ocazii"

Vedeta spune că și-a dorit de foarte mult timp această mașină, fapt pentru care, în final, și-a comandat-o. Aceasta a sosit chiar de 1 iunie, soțul ei aducând-o acasă. Lucian Mitrea a surprins-o pe frumoasa lui soție și cu un buchet de bujori, care să-i facă vedetei ziua și mai frumoasă. 

„Era o mașină pe care mi-o doream și mi-am luat-o, până la urmă. Cu greu, dar mi-am luat-o. Noi ne facem cadouri când avem ocazii și când ne place, când avem chef și stare și bani. Eu mi-am dorit mașina și mi-am comandat-o. Dar nu știam când vine. M-am bucurat foarte mult, mai mult decât un copil”, a mărturisit Andreea Bănică, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars, potrivit spynews.

Fiul Andreei Bănică a radiat de fericire

O reacție neașteptată la vederea mașinii de lux a avut-o și fiul artistei, care a radiat de fericire. Acesta s-a urcat imediat în autoturism, pentru ca mama sa să îl plimbe cu noua achiziție. Andreea Bănică spune că acesta este extrem de pasionat de mașini și știe tot despre ele, inclusiv lucrurile tehnice.

„Știe tot, tot ce ține de mașini. De unde, butoane... Cum pornește, cum se oprește, cum merge, cât prinde la oră. Eu nu știu oricum ce știe el. Am pornit. Suntem plecați, mergem la mare”, a adăugat vedeta.

Andreea Bănică, diagnosticată cu DIASTAZĂ. Simptomele care au trimis-o la medic: „E o mică umflătură în partea de jos a abdomenului”

Care este relația artistei cu fiica sa

Sofia, fiica Andreea Bănică este în pragul adolescenței, având vârsta de 13 ani. Chiar dacă artista recunoaște faptul că nu traversează cea mai ușoară perioadă, din acest punct de vedere, încearcă să o înțeleagă pe fata ei, însă, dacă greșește, aceasta spune că nu o menajează deloc.

"O înțeleg, ce să fac, acum e și vârsta. Încerc să o înțeleg cât de mult pot. Sunt momente în care e dificilă, ajungem greu la un numitor comun. Până la urmă ajungem. Ori lasă ea, ori eu de la mine, de obicei ea. Normal că o cert zilnic, e normal. Totuși e un copil. Ăla mic o supără mereu, ea nu mai poate, nu e ușor.

Eu când aud chestia asta cu cele mai bune prietene.. cum să fii prieten cu copilul tău? Păi asta ar însemna să îi spun toate dedesubturile vieții și invers. Încă nu e cazul. Mai târziu. Ea are 13 ani și e copilul meu, eu sunt mama ei și nu pot decât să o sfătuiesc în bine. Mai târziu, când va crește, cu siguranță atunci vom deveni cele mai bune prietene. Și ea se va schimba și va înțelege mai bine lucrurile. Acum e vârsta în care începe răzvrătirea.", a declarat Andreea Bănică, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Andreea Bănică le închide gura celor care o critică: Nu am operații estetice



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel