Andreea Bănică se va opera în curând. Cu ce problemă se confruntă artista: „Nu mai poate fi amânată”

Data publicării:
Andreea Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bănică, sursa instagram

Andreea Bănică va ajunge în curând pe masa de operație pentru a rezolva o problemă de sănătate mai veche.

Andreea Bănică le-a povestit fanilor că a prins curaj și urmează să ajungă pe mâna medicului chirurg pentru a rezolva o problemă de sănătate, care o chinuie de ani buni. Mai exact, artista se confruntă cu o deviație de sept, care îi îngreunează  respirația, motiv pntru care, pe 1 iunie va ajunge pe masa de operație.

Andreea Bănică, probleme grave de sănătate. Artista și-a anulat și un eveniment: „M-am simțit extraordinar de rău”

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (...) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.

Deși se confruntă cu această problemă de mai bine de 5 ani, vedeta a mărturisit că i-a fost teamă de operație, iar din acest motiv a tot anulat-o.

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (...) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă.... Până la urmă m-am hotărât ... mi-e frică”, a explicat artista.

Drama cumplită a Andreei Bănică. Puțini oameni știu prin ce tragedie a trecut artista

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel