Drama cumplită a Andreei Bănică. Puțini oameni știu prin ce tragedie a trecut artista

Data publicării:
Andreea Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bănică, sursa instagram

Andreea Bănică a vorbit despre cea mai mare dramă din viața ei, care a marcat-o profund.

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta are o viață de familie împlinită și pare că destinul a fost generos cu ea. Este mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu că în spatele zâmbetului se ascunde o dramă de nedescris. Artista și-a pierdut ambii părinți când era foarte tânără, într-un mod extrem de trist.

La doar la 23 de ani, Andreea Bănică a rămas singură pe lume.  Primul care s-a stins din viață a fost tatăl ei, în anul 2001, în urma unui accident.

„Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt. Tatăl meu m-a iubit enorm, mă iubea mai mult ca pe sora mea, ea era geloasă.

Eu am fost remarcată la 4 ani și jumătate de Adrian Păunescu. Tata m-a dus la el, la Teatrul de vară, și m-a chemat la București. Ne-a îndrumat la casa Pionierului din Constanța. Îmi lipsește mult tata. Mă bucur că a apucat să vadă că mi-am luat prima mea mașina din banii obținuți din muzică, un Cielo. Își dorea mult să mă vadă realizată”, a povestit Andreea Bănică în emisiunea ”La cină”, de la Digi 24.

La doar doi ani de la moartea tatălui său, o altă tragedie s-a năpustit asupra artistei. Mama ei a decedat în urma unui cancer esofagian.

„Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel