Andreea Bănică, probleme grave de sănătate. Artista și-a anulat și un eveniment: „M-am simțit extraordinar de rău”

Data publicării:
Andreea Bănică, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Bănică, sursa foto Instagram

Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor că s-a simțit foarte rău, motiv pentru care a trebuit să își anuleze un eveniment important pe care îl aștepta cu nerăbdare.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, artista le-a mărturisit fanilor că așteptă cu nerăbdare un spectacol care va fi transmis online. Cu toate acestea, problemele de sănătate și-au spus cuvântul, fiind nevoită să anuleze evenimentul. În urmă cu o săptămână, artista a dezvăluit că se simte foarte rău și că nu se simțea deloc în stare să încânte publicul așa cum se cuvine.

Andreea Bănică le-a spus fanilor de pe Instagram că niciodată nu a ajuns să își anuleze un eveniment și a cântat în tot felul de condiții, însă de această dată a fost o excepție critică.

„Mă pregătesc pentru eveniment, sper că și voi sunteți pregătiți. Pentru cei care spun că viața artiștilor este ușoră, ei bine nu este ușoară deloc. Este foarte frumoasă, într-adevăr, cu suișuri și coborâșuri, cum m-am simțit săptămâna trecută. După cum știți, m-am simțit extraordinar de rău și nu am mai putut să țin acest concert. Deși, eu țineam concertele mele indiferent cum, cu temperatură, nu vă spun...Important e că astăzi sunt bine, mi-am revenit repede și am fugit să mă aranjez.”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

După ce Andreea Bănică le-a povestit fanilor că nu se simte rău, aceștia s-au gândit la o posibilă sarcină. Artista a ținut să clarifice imediat situația.

„M-au amuzat mesajele unora dintre voi care m-ați întrebat dacă sunt însărcinată. Nu sunt. Nu mai este cazul. Au trecut ani mulți, avem doi copii minunațipentru care trebuie să alocăm tot timpul și atenția din lume. Cu cât ai mai mulți copii cu atât se înjumătățește timpul petrecut cu ei și pentru ei... și cu siguranț nu le poți acorda atenția necesară. Eu văd cum este la noi. Mi se pare că niciodată nu suntem sufcient de mult cu ei”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel