Andreea Bănică nu se uită la bani. Ce sume cheltuie vedeta pe haine: „Mi-am dat seama că merit”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Bănică a dezvăluit ce sumă de bani scoate din buzunar când merge la cumpărături. 

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta are mare grijă de felul în care arată, motiv pentru care investește sume frumușele de bani pentru ca ținutele sale să arate impecabil. Cu toate astea, artista nu uită de unde a plecat și viața modestă pe care a dus-o în copilărie și cât de mult au muncit părinții săi pentru ea. 

Andreea Bănică, motivul pentru care ea și Alex Velea au rupt orice legătură. Artista i-a fost nașă la cununie: "De aici a plecat"

„Pot să cheltui 1.000 de lei, pot să cheltui 2.000 sau 5.000 de lei, depinde. Dacă merg singură, mă gândesc foarte mult înainte. Mă gândesc la familia mea, la sora mea care muncește zilnic și nu are același buget ca al meu, mă gândesc la părinții mei care au muncit enorm pentru mine. Eu provin dintr-o familie modestă, mi-au dat cât au putut. Eu am avut o singură păpușă la viața mea și de care m-am bucurat enorm. Atunci când vreau să cheltui bani, când îmi vine să dau mulți bani pe ceva, mă gândesc de foarte multe ori înainte dacă merită și dacă am muncit destul pentru acel lucru, dacă eu îl merit. Banii nu m-au schimbat ca om”, a relatat Andreea Bănică în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Averea artistei este evaluată la cinci milioane de euro.

Andreea Bănică, în lacrimi. Regretele pe care le are după moartea tatălui: „Am avut ani de zile în care l-am urât”

Andreea Bănică: „Atunci când ajungi la un eveniment trebuie să fii impecabil”

Andreea Bănică a recunoscut că îi plac foarte mult gențile și pantofii. Cu toate astea, se gândește de două ori înainte de a investii foarte mulți bani pe vreun articol. 

„Am piese vestimentare în garderobă, pantofi și genți, am început să mi le permit după o anumită vârstă, după ce mi-am dat seama că am muncit atât de mult, încât merit să îmi iau o poșetă. Nu am zeci de genți, zeci de pantofi. Am, dar să nu exagerăm. Nu am multe bijuterii în casă, am câteva și deosebite, cadou din partea soțului meu, le port la diverse evenimente. Nu am avut niciodată o ținută de 12.000 de euro. Nu pot să spun că am în garderobă piese foarte, foarte scumpe. Sunt un artist care are nevoie de piese vestimentare, are nevoie de haine, are nevoie să arate bine în fața publicului și până la urmă este vorba despre respectul pe care îl ai pentru publicul tău. Atunci când ajungi la un eveniment trebuie să fii impecabil”, a dezvăluit Andreea Bănică.

âAndreea Bănică, avansuri de la un miliardar. Ce cadou scump a vrut să-i ofere: „Mi-a fost atât de rușine de rușinea lui”

A vândut corcodușe la 7 ani

Andreea Bănică simte lipta părinților săi, care s-au stins din viață la o distanță de doi ani unul de altul, când artista avea doar 23 de ani. Cu toate astea, artista nu a uitat sfatul prețios primit de la cea care i-a dat viață. 

„Mi-a spus când am plecat de acasă: «Să nu uiți niciodată că trebuie să ai cei patru pereți ai tăi!». De aceea am plecat setată să fac bani, iar din primii mei bani, să-mi iau o casă. Eu am vândut corcodușe la vârsta de 7 ani. Visam să devin cântăreață, dar n-am visat că asta îmi va aduce un venit sigur”, a mărturisit frumoasa artistă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel