Andreea Bănică, avansuri de la un miliardar. Ce cadou scump a vrut să-i ofere: „Mi-a fost atât de rușine de rușinea lui”

Data publicării:
Andreea Bănică, foto Kanal D
Descriere foto: Andreea Bănică, foto Kanal D

Andreea Bănică a fost curtată de un miliardar. Bărbatul a vrut să-i ofere un cadou de zeci de mii de euro. 

Andreea Bănică este considerata una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul romanesc, consolidandu-si pozitia in topul celor mai bine vandute artiste, odata cu debutul acesteia, in anul  1999, in trupa Exotic.

De asemenea, Andreea Banica  a fost de nenumărate ori pe primul loc în clasamentele muzicale româneşti şi a obţinut o serie de premii care i-au certificat valoarea de-a lungul anilor. Apariţiile ei vestimentare, atât pe scenă, cât şi în videoclipuri şi la evenimente, au uimit şi cucerit prin prospeţime şi prin stilul inconfundabil.

Aflandu-se pe scena muzicala de aproape 25 de ani, artista a stiut de fiecare data sa se reinventeze si sa se readapteze tendintelor actuale. Alaturi i-a fost, de fiecare data, sotul artistei, care ii este si impresar. A cochetat si cu televiziune din potura de invitat, prezentator si actrita de sitcom.

In prezent, este foarte activa si in mediul online, cu o mare comunitate de urmaritori pe retelele sociale. In plan personal este casatorita de 14 ani cu Lucian Mitrea, alaturi de care are 2 copii, pe Sofia si pe Noah.


Andreea Banica a fost invitată la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a povestit un incident bizar, care a avut loc înainte să fie căsătorită cu Lucian. 

Artista a fost curtată de un miliardar, care a vrut să-i ofere un cadou scump. La vremea aceea, Andreea era la începutul carierei și chiar dacă nu era căsătorită, avea o relație serioasă cu Lucian Mitrea.


„Da, da. (n.r a fost curtată de un miliardar) Vai, m-am simțit foarte prost. În acel moment nu eram căsătorită, eram cu Lucian. Respectivul nu știa că eu am o relație cu Lucian. Era din altă parte, din altă țară, lângă noi, la vecini.


Am ajuns acolo la un eveniment de-al lui și a vrut să mă plimbe cu mașina lui decapotabilă. Lucian, cum e el foarte zăpăcit și foarte normal așa, câteodată poate anormal pentru unii, mi-a zis „du-te, du-te cu el, du-te și plimbă-te să vezi și tu cum merge mașina asta”. Lucian e pasionat de mașini și nu s-a gândit o clipă că respectivul are niște intenții pentru mine. Nu aveam nici bani pe atunci, nici mașini, eram la începuturile noastre. M-am suit în mașină cu respectivul, am plecat, eram stângace. Respectivul mi-a spus: „Știi vreo fată așa frumoasă ca tine căreia să îi ofer această mașină?”. În momentul ăla eram sub scaun de rușine, cred că m-am înroșit toată, din cap până în picioare. Nu m-am mai putut uita la el, mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună. I-am spus: „Îmi pare rău, nu cunosc așa fete care să își dorească o astfel de mașină”. Mă gândeam ce ar trebui să facă ele pentru acea mașină. Am ajuns la destinație, l-am sunat pe Lucian.(...) Am trecut peste acest moment, dar oarecum este normal pentru o femeie să primească și astfel de propuneri, mai puțin frumoase, mai frumoase”, a povestit Andreea Bănică în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D. 

Andreea Bănică, diagnosticată cu DIASTAZĂ. Simptomele care au trimis-o la medic: „E o mică umflătură în partea de jos a abdomenului”

 

Câți bani cheltuie la cumpărături Andreea Bănică

 


„Pot să cheltuiesc 1000 de RON, pot să cheltuiesc 2000 sau 5000, depinde. Dacă merg singură ma gândesc foarte mult înainte. Mă gândesc la familia mea, la sora mea care muncește zilnic și nu are același buget ca al meu, mă gândesc la părinții mei care au muncit enorm pentru mine. Eu provin dintr-o familie modestă, mi-au dat cât au putut. Eu am avut o singură păpușă la viața mea și de care m-am bucurat enorm.


Atunci când vreau să cheltuiesc bani, când îmi vine să dau mulți bani pe ceva, mă gândesc de foarte multe ori înainte dacă merită și dacă am muncit destul pentru acel lucru, dacă îl merit eu. Am piese vestimentare în garderobă, pantofi și genți, dar am început să mi le permit după o anumită vârstă, după ce mi-am dat seama că am muncit atât de mult încât merit să îmi iau o poșetă. Nu am zeci de genți, zeci de pantofi. Am, dar să nu exagerăm. Nu am avut niciodată o ținută de 12,000 de euro. Nu pot să spun că am în garderobă piese foarte, foarte scumpe. Sunt un artist, un artist care are nevoie de piese vestimentare, are nevoie de haine, are nevoie să arate bine în fața publicului și până la urmă este vorba despre respectul pe care îl ai pentru publicul tău. Atunci când ajungi la un eveniment să fii impecabil”, a dezvăluit Andreea Bănică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel