Andreea Bănică, vacanță de groază în Egipt. Dezvăluirile artistei după ce o româncă a fost ucisă de rechin: “Este cumplit”

Data publicării:
Captură video Instagram/ Andreea Bănică
Descriere foto: Captură video Instagram/ Andreea Bănică

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre experiența petrecută în Egipt. 

Andreea Bănică și-a amintit de experiența traumatizantă trăită în ultimul sejur petrecut în Egipt, după ce o româncă a fost ucisă de un rechin. Artista a povestit că a trecut prin momente cumplite, iar serviciile au fost sub așteptările vedete. 

Cântăreața  povestea la acea vreme că în aeroport, la întoarcere, a fost percheziționată ca la poliție. Andreea Bănică că autoritățile au exagerat cu controlul corporal.

De ce nu vrea să mai meargă Andreea Bănică în Egipt

Artista a recunoscut că nu mai vrea să meargă niciodată în Egipt, iar ultima experiență petrecută acolo a lăsat-o cu un gust amar. 

”Nu mi-au plăcut serviciile, care nu mai sunt cum erau o dată. Nu mai e curățenie, prost. Nu știu, nu mi-a plăcut mai nimic de acolo. În aeroport, se călcau oamenii în picioare, unii pe ceilalți, care să treacă mai repede. Erau separați bărbații de femei, copiii de sex masculin cu bărbații, fetițele cu femeile. Ne-au controlat într-un stil barbar, pot să spun.

Urât, urât tare. Au luat bebelușii din cărucioare, îi ridicau în sus, pe jos… ăia mici dormeau. Nu știu… într-adevăr e panica asta creată acolo în țară. Au pățit atât de multe atentate, știi, dar ceea ce se întâmplă acolo nu mi-a mai dat siguranța pe care o aveam înainte. Și nu mai îmi place deloc Egiptul. Păcat de marea Roșie și de ceea ce au acolo. Nu mai e ce a fost!”, a declarat Andreea Bănică, pentru FANATIK.

Ce spune despre românca ucisă de rechini, în Egipt: ”Este cumplit! Nici nu vreau să mă gândesc”

Andreea Bănică, în vârstă de 44 de ani, s-a arătat șocată de tragedia petrecută în Egipt, duminică, 3 iulie, când o românca din Suceava a fost ucisă de un rechin. Totodată, vedeta a mărturisit că motivul pentru care a decis să nu își mai petreacă în Egipt concediile nu are legătură cu rechinii care au început să atace turiștii, ci cu serviciile de slabă calitate.

”Asta cu rechinii se întâmplă o dată la nu știu cât timp. Ferească Dumnezeu. Îți dai seama, este cumplit. Nici nu vreau să mă gândesc. Nu îmi mai trebuie. Am văzut, nu mi-a plăcut ultima experiență. A fost urâtă și am încheiat!”, a mai declarat Andreea Bănică, pentru FANATIK.

Andreea Bănică va ajunge pe masa de operație

Andreea Bănică a vorbit despre afecțiunea cu care se confruntă după cele două nașteri. Dacă după prima naștere, mai existau modalități de vindecare, fără să ajungă pe masa chirurgului, acum artista nu mai are nicio șansă, singura soluție fiind operația. În aceste sens, chiar dacă se chinuie de ani de zile cu această problemă, Andreea Bănică este extrem de speriată de tot ceea ce presupune intervenția, motiv pentru care nu este încă pregătită să recurgă la asta.

”Am o diastază abdominală cu care mă lupt de foarte mulți ani, cu siguranță ea nu se mai retrage, probabil că, dacă aș fi știut asta la prima naștere, aș fi făcut niște exerciții în sensul acesta, se face kinetoterapie, însă au trecut foarte mulți ani de când am născut-o pe Sofia, am născut și a doua oară, deci nu se mai poate rezolva decât cu operație. Nu sunt pregătită, pentru că mie îmi e frică de tot ce înseamnă operație și cred că sunt bine așa, slavă Domnului, fac sport. M-am obișnuit cu ea, e o mică burtă pe care o văd eu mai mult, mă deranjează uneori, însă nu sunt adepta operațiilor, să mă operez atât de repede cum fac toate fetele”., a declarat Andreea Bănică potrivit viva.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel