Andreea Bănică, criticată DUR de Iulia Albu. Ce spune despre operațiile estetice ale vedetei: ''Avem o problemă''

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu și Andreea Bănică, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu și Andreea Bănică, instagram/ colaj foto

Iulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Bănică. Criticul de modă nu s-a putut abține.

 În cadrul emisiunii "Poliția Modei", de pe Antena Stars, Iulia Albu a luat-o în vizor pe Andreea Bănică. La vederea unor fotografii cu artista din tinerețe, criticul de modă nu s-a mai putut abține și a criticat-o dur. Iulia Albu este de păerere că Andreea Bănică nu vrea să recunoască că are operații estetice, deși este vizibil lucrul acesta. 

‘’Nu poți să îmi spui că ai plecat arătând ca Adelina Pestrițu înainte de operații și arăți ca Bianca Drăgușanu după operații și să spui că tu nu ai făcut nimic. Atunci avem o problemă‘’, aspus Iulia Albu în cadrul emisiunii Poliția Modei.

Nici la capitolul vestimentație, Iulia Albu nu a avut cuvinte de laudă la adresa Andreei Bănică. Criticul de modă a precizat că artista își strică ținutele cu unele accesorii pe care le adaugă în plus. 

‘’E o evoluție în cazul ei. Bine, nu tot timpul. Are povestea asta, tot timpul să adauge ea ceva. Cum ar fi aici, acea curea. De ce trebuia să pui o curea pe o rochie care e deja mulată? Din această încercare exagerată de a-ți sublinia talia, poți să o faci să dispară cu totul’’, a spus Iulia Albu.

Fuego, criticat de Iulia Albu

Fuego a trecut testul de stil, primind OK-ul, din partea Iulei Albu. În cadrul emisiunii "Poliția Modei", de pe Antena Stars, criticul de modă a jurizat una dintre ținutele pe care Fuego le-a purtat, în cadrul unui show. Cântărețul apare îmbrăcat intr-un costum negru, iar deasupra a ales să opteze pentru un fel de pelerină. Totuși, vedeta nu este mulțumită de decorul în care a cântat Fuego.

''Mie îmi place. Mie îmi place Fuego. Vreau și eu. Eu cred că atunci când vrei să pui în scenă un spectacol și este o primărie, cred că așa s-a întâmplat, trebuie să te gândești puțin și la decor că degeaba vine Fuego cu costume, dacă tu lași mizeria aia pe jos'', a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii "Poliția Modei", potrivit spynews.

Citește și: "Am vrut să mă sinucid". Larisa Drăgulescu, dezvăluiri ȘOCANTE. Vedeta a izbucnit în lacrimi: "Mi-a dat cu pumnii și cu picioarele"

Mircea Radu, părere sinceră despre Andreea Marin. Ce a putut să spună despre prezentatoarea TV: „Cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel