Mircea Radu, părere sinceră despre Andreea Marin. Ce a putut să spună despre prezentatoarea TV: „Cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr”

Data publicării:
Descriere foto: Andreea Marin și Mircea Radu. Foto/ Facebook Andreea Marin
Descriere foto: Descriere foto: Andreea Marin și Mircea Radu. Foto/ Facebook Andreea Marin

Mircea Radu și-a exprimat părerea sinceră despre Andreea Marin. Cei doi prezentau, în urmă cu ceva timp, „Telejurnalul”.

Prezent la lansarea noii cărți a Andreei Marin, Mircea Radu a avut doar cuvinte de laudă despre cea care i-a fost colegă ani la rând. Acesta s-a numărat printre invitații speciali ai prezentatoarei TV.

Andreea Marin, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune din România, dar si un activist umanitar convins, a lansat, pe 17 martie, o carte-inspirație, care își propune să ofere cititorilor motivația de care au nevoie pentru a-și urma propriile visuri.

Mircea Radu: „Când vine vorba de emoție, nimeni nu ne întrece pe mine și Andreea!”

Mircea Radu a spus despre Andreea Marin că, încă de pe vremea în care au lucrat împreună și-a dat seama că este o femeie extrem de frumoasă. 

„Știu că Andreea face lucruri extraordinare, lucruri foarte serioase și abia aștept să ajung acasă, s-o citesc. Când vine vorba de emoție, sunt doi oameni pe care nimeni, niciodată, în România n-o să-i întreacă! Unul sunt eu!  Cealaltă e Andreea! Am cunoscut-o pe Andreea acum 25 de ani, când a venit în Televiziunea Română. Urma să prezinte știri la ora 20. Era o figură frumoasă, proaspătă.

Ca orice nou-venit, nu știi despre mai nimic. Și ea avea anumite emoții. Avea în față o redacție cu 40 de oameni. Pe unii dintre ei îi văzuse la televizor. După câteva zile, în care ne-am purtat cu stângăcie, Andreea a zis <> A mai luat câțiva colegi cu care se înțelegea. Și atunci mi-am zis <<Băi, dar fata asta este un om normal și un om de treabă!>> Așa am cunoscut-o pe Andreea ca om”,a declarat Mircea Radu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Mircea Radu: „Andreea evoluează în fiecare zi!”

Totodată, Mircea Radu a precizat că Andreea Marin evoluează tot mai mult, pe zi ce trece. 

„Andreea evoluează în fiecare zi! Este felul ei, pur și simplu! Așa cum sunt unii oameni care, la 18 ani, gândesc bătrânește...probabil ai întâlnit tot felul de „moși” tineri...așa este Andreea o femeie care cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr. Ea este un om care evoluează permanent”, a mai spus Mircea Radu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel