"Am vrut să mă sinucid". Larisa Drăgulescu, dezvăluiri ȘOCANTE. Vedeta a izbucnit în lacrimi: "Mi-a dat cu pumnii și cu picioarele"

Data publicării:
Sursa foto: Larisa Drăgulescu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Larisa Drăgulescu, captură YouTube

Larisa Drăgulescu a făcut dezvăluiri șocante din căsnicia cu fostul soț. 

Larisa Drăgulescu a fost invitată la podcastul ,,În oglindă", ediție ce va fi difuzată pe 21 martie, unde a făcut dezvăluiri șocante despre căsnicia cu fostul soț, gimnastul Marian Drăgulescu. Aceasta a mărturisit că a fost abuzată din partea familiei gimnastului, iar soacra sa îi blestema copilul nenăscut. Larisa Drăgulescu a fost căsătorită cu Marian Drăgulescu vreme de trei ani și au împreună doi copii, o fetiță Beatrice și un băiat pe nume Richard. 

Vedeta a precizat că fostul soț a bătut-o în nenumărate rânduri, iar din această cauză a ajuns în depresie și a fost la un pas de sinucidere. 

,,Am avut o perioadă de depresie destul de lungă. Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut. Am avut multe momente în care am vrut să mă sinucid, să știi. Devenisem ca o pacoste pentru toată familia mea.", a dezvăluit fosta soție a gimnastului. 

Larisa Drăgulescu, abuzată de familia lui Marian Drăgulescu

Larisa Drăgulescu a povestit, cu lacrimi în ochi, că mama lui Marian Drăgulescu i-a blestemat copilul nenăscut, iar fiica ei Beatrice s-a născut surdă.

,,Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. ,,Dacă tu faci copilul acesta să dea Dumnezeu să fie surd". Cu puțin timp înainte ca fetița mea să facă doi ani, am aflat că nu aude.", a mărturisit Larisa Drăgulescu. 

De asemenea, fosta soție a gimnastului a mărturisit că a fost pusă în situația în care a trebuit să se gândească la avort. 

,,Eu credeam că nu mă iubește și că mă va părăsi imediat ce voi face întreruperea de sarcină", a mai dezvăluit Larisa Drăgulescu la podcastul ,,În Oglindă".

Drama prin trece fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu

Beatrice Drăgulescu, fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu, a trecut prin momente grele. La naștere, tânăra a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă, motiv pentru care a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. Din nefericire, medicii au fost nevoiți să îi înlăturate toate organele urechii interne. Larisa Drăgulescu a povestit că fiica ei se simte bine, chiar dacă trece prin anumite schimbări mai delicate.

„A trebuit să aleg dacă să i se scoată urechea internă definitiv sau nu, pentru a evita o altă recidivă a bolii și a fost foarte dificil să aleg acest lucru.

Am ales bine, se simte foarte bine acum. Operația aceasta a fost cea mai grea, pentru că s-au produs și fizic niște schimbări.”, a zis Larisa Drăgulescu în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Larisa Drăgulescu a mărturisit că i-a fot greu să ia decizia de a-i fi înlăturate toate organele urechii interne, dar s-a gândit numai la binele fiicei sale. Acum, speră ca totul să fie bine și să scape de toate problemele.

„Am zis să nu mă certe niciodată. Mi-a fost teamă, fiind adolescentă, să nu se supere dacă se vede ceva diferit la urechiușe sau în zona buricului, de unde i s-a luat o părticică din piele pentru a se face reconstrucția urechii.

Nu mai știu ce să mai fac pentru a evita această problemă, să nu mai recidiveze. De fiecare dată am ales să se scoată doar acest cholesteatom.

Însă acum am stat, m-am gândit, m-am consultat cu medicii dacă să scoată tot ce este înăuntru, pentru a evita încă o operație. A fost greu pentru noi toți să luăm o decizie.”, a mai zis ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel