Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Artista este devastată de dorul mamei sale: „Simt trisțete...”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bănică, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bănică, instagram

Andreea Bănică este devastată de dorul mamei sale. Artista a izbucnit în lacrimi. 

Andreea Bănică știe cum să-și mascheze durerea. Ca orice artist, vedeta afișează mereu un zâmbet și încearcă să aducă voia bună în jurul ei. În spatele zâmbetului molipsitor, artista duce o poveste de viață extrem de tristă. Vedeta și-a perdut părinții cu ani în urmă. Practic, spune ea, a trăit mai mult fără ei, decât cu ei. Tatăl ei avea probleme cu alcoolul și a murit subit, împins de unul dintre prietenii lui de pahar. Mama vedetei s-a stins și ea din viață, doi ani mai târziu, răpusă de cancer. 

Andreea Bănică este devastată de dorul mamei sale

Astăzi este o zi extrem de tristă pentru Andreea Bănică. În urmă cu 20 de ani, artista și-a pierdut mama, după ce a fost răpusă de cancer. Vedeta a publicat, pe rețelele de socializare, mai multe fotografii cu cea care i-a dat viață. Aceasta a transmis și un mesaj emoționant. 

''Să mulțumim zilnic pentru frumusețea ce ne înconjoară și să fim recunoscători pentru ceea ce suntem și avem. Astăzi sunt un pic tristă, m-am întors în trecut cand eram tot pe scenă ca si azi…și ardeam de nerăbdare să cobor sa plec către mama care era în spital.

Simt trisțete, dezamăgire, dor, un dor nebun de tine MAMA! Mi-aș fi dorit să mă vezi cum mă mut, cum car haine nervoasă, cum gătesc, cum cânt, cum sar în sus de bucurie, cum nasc, cum îmi cresc copiii, cum îi iubesc, cum mă joc cu ei, cum îi cert, cum îi impac, cum greșesc, cum plâng când nu mi-e bine, cum privesc în gol cu ochii mei albaștrii din 23.04.2003!

Iți multumesc Mama pentru ceea ce sunt azi și pentru ca m-ai făcut fetița ta cu bucle blonde.'', a scris Andreea Bănică pe contul ei personal de Instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Andreea Bănică  a primit vestea printr-un apel telefonic

Artista a povestit că se pregătea si meargă la ziua lui Liviu Vârciu, iar în acel moment, sora acesteia i-a dat tragica veste.

”Era ziua lui Liviu Vârciu, mergeam la ziua lui, eram îmbrăcată într-o salopetă roșie, mă dădeam cu ruj roșu, eram în fața oglinzii și am fost sunată de sora mea și mi-a spus la telefon”, a mai mărturisit Andreea Bănică.

La doar doi ani de la moartea tatălui său, o altă tragedie s-a năpustit asupra artistei. Mama ei a decedat în urma unui cancer esofagian.

„Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a mai spus artista în emisiunea ”La cină”, de la Digi 24.

Citește și: Andreea Bănică, motivul pentru care nu mai poate avea copii. Mărturisirile făcute de vedetă: ''Mi-aș fi dorit trei”

Andreea Banică, dezvăluiri tulburătoare despre familia ei: „Mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor. A fost violent”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel