Andreea Banică, dezvăluiri tulburătoare despre familia ei: „Mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor. A fost violent”

Data publicării:
Andreea Bănică. Sursa foto:Facebook
Descriere foto: Andreea Bănică. Sursa foto:Facebook

Atunci când vine vorba despre Andreea Bănică, cu toții vedem viața ei glamouroasă, succesul, mariajul solid și viața de familie fericită și lipsită de griji. Ne-am putea întreba, oare ce motiv  de tristețe ar putea  avea aceasta sau cum o fi să ai viața Andreei Bănică? Puțini știu, însă, că în spatele strălucirii pe care o afișează talentata cântăreață se află momente de o tristețe și durere nemărginite.

Deși acum Andreea are o familie frumoasă, alături de impresarul Lucian Mitrea și cei doi copii ai lor, lucrurile nu au arătat dintotdeauna așa, aceasta pierzându-și părinții și bunicii destul de devreme, fiind nevoită astfel, să facă față singură încercărilor vieții.

“Mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor. A fost violent cu toate”

Dar nici cât au trăit aceștia, frumoasă cântăreața nu a avut o viață prea linsitită, relația cu tatăl ei fiind una destul de tensionată, care au făcut-o pe Andreea să aibă sentimente confuze și de tristețe vis-a- vis de acesta.

“Mi-a părut rău că nu i-am avut mai mult timp, pe ei și pe părinții mei, să se poată bucura de copiii mei. Eu vorbeam mai mult cu tata, deși tata era mult mai dur cu noi. Am învățat foarte multe lucruri de la el, deși am suferit mult acasă.Nu știu prin ce greșeală l-am pierdut, a fost sfârșitul pentru el când s-a văzut acasă, pensionat. A început să bea, să facă scandal. Am avut o copilărie frumoasă ca și timp petrecut afară, cu copiii, dar am și suferit. Nu este ușor pentru copii și pentru neveste să fie acasă, să facă tot ce este bine și să vină soțul acasă, să te înjure, să te bată, să te gonească. Dar tata avea și calități, era deschis, ne-a crescut frumos”, declara aceasta în urmă cu ceva timp, conform revistei Viva. „Noi am fost cuminți, ne-am căsătorit fete mari cu soții noștri. Era dur cu mine, când mergeam la un eveniment, dacă cumva lua un pahar de vin, mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor. A fost violent cu toate, “ a continuat Andreea să se confeseze, conform sursei citate.

“Nu am avut putere să scot la iveală ce s-a întâmplat”

Problemele cu băutura ale tatălui, precum și comportamentul avut din cauza acesteia avea să îi aducă și sfârșitul. Dispariția lui, avea să lase răni adânci în sufletul Andreei, ea neputând nici în prezent, să vorbească despre acel moment cumplit.

„A venit pe stradă, s-a certat cu cineva, iar persoană respectivă i-a dat un brânci, am auzit după. A fost cumplit. (…) Nu am avut putere să scot la iveală ce s-a întâmplat. Era ziua lui Liviu Vârciu, mergeam la ziua lui, eram îmbrăcată în roșu. Am fost sunată de sora mea când mă uitam în oglindă, mi-a spus la telefon. Am plecat cu Lucian, am mers acasă și am văzut o mamă…nu știu dacă distrusă, dar știi cum am văzut-o? Liniștită,” a dezvăluit aceasta, conform aceleiași surse.

Mă încuraja de câte ori ştia că am concerte

Dar, toate acestea nu au făcut-o pe frumoasa cântăreață să nu vadă și partea bună a lucrurilor, apreciind calitățile tatălui ei și aducându-și aminte, cu drag, de zilele bune.

“Ulterior mi-am dat seama de calităţile lui şi mi-am dat seama că el a fost omul care m-a împins de la spate să devin ceea ce am devenit astăzi, mă încuraja de câte ori ştia că am concerte şi încep să câştig bani, să-mi păstrez banii, să nu îi cheltui, să-i pun deoparte şi să-mi iau ce îmi doresc. Ştia că îmi doresc foarte mult să-mi iau o maşină şi s-a bucurat enorm când i-am făcut o surpriză şi m-am dus cu maşina acasă, m-a văzut şi a început să plângă,” a povestit Andreea celor de la Fanatik.

“Am zis că plec de acasă, că nu mai stau să suport abuzurile lui”

Învinsă de scandalurile și teroarea din casă părintească, blondina a ales să plece de acolo la 19 ani. Chiar dacă poate părea un gest eliberator, nu a fost așa, în prezent, aceasta având nenumărate regrete că nu a făcut mai multe pentru tatăl ei.

“ Când am împlinit 19 ani, atunci a fost ultimul scandal între noi, am zis că plec de acasă, că nu mai stau să suport abuzurile lui şi mi-am impus că eu să nu ajung vreodată aşa, să stau că mama mea şi să accept tot din partea unui soţ, mai ales să fie violent cu copiii mei, asta în niciun caz. Acela a fost momentul când am zis „Gata, este finalul, plec de acasă şi să se descurce amândoi. Mama mea poate că nici nu mi-a mai spus mai departe ce se întâmpla între ei doi, eu am putut să fug, practic să evadez. Da, am regretat mult, dar nu aveam ce să fac pentru că eram mult prea mică, fără putere, posibilităţi de niciun fel, am plecat şi practic am luat-o de la capăt. Acasă m-am mai întors doar în vizită, dar în vizită nu se întâmpla ce se întâmpla când stăteam non stop acasă,” s-a destăinuit aceasta aceleiași surse.

’’Devenise agresiv, foarte agresiv. Când am împlinit 18 ani, dar așa s-a întâmplat, a venit băut și a vrut să dea în mama și atunci l-am îmbrâncit și l-am băgat sub masă. Era așa de băut încât nu s-a mai putut ține pe picioare și a rămas acolo sub masă și s-a uitat lung la mine, nu mi-a spus nimic, iar eu am fugit, dar țin minte ca a doua zi l-am văzut foarte afectat și cred că a conștientizat de fapt cum e el, ce se întâmplă cu el, ce se întâmplă cu noi. Eu i-am spus atunci că dacă mai ridici mâna la mama te bag sub masă și te omor cu mâna mea și cam asta a fost’’, povestea Andreea Bănică, în trecut,despre momentul plecării ei de acasă.  

 

"Eu mi-am promis că nu voi ajunge aşa"

În loc să fie descurajată de cele întâmplate acasă, Andreea alegea să clădească în ea o femeie independentă care să nu fie nevoită să mai treacă vreodată prin astfel de momente, calculându-și cu multă grijă pașii și alegerile făcute, în viață.

“ În primul rând m-a ambiţionat faptul că am vrut să fiu o femeie independentă, pentru că am văzut în familie o mamă care nu avea curaj să se impună şi să pună piciorul în prag. Părinţii mei nu au avut o viaţă prea uşoară împreună, probabil că s-au iubit la început, după care tata a început să bea şi nu a mai fost cum trebuia să fie, iar mama mea nu avea curaj, nu neapărat să divorţeze, dar să se impună, să pună piciorul în prag, să ia atitudine. Eu mi-am promis că nu voi ajunge aşa, voi fi o femeie independentă, voi avea avea o familie frumoasă, nicidecum cu un soţ violent vreodată. Asta m-a făcut să mă ambiţionez şi să ajung unde sunt astăzi”, a dezvăluit această conform sursei citate.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel