Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost surprinsă alături de Jador: „Eu sunt discretă cu viața mea personală”

Data publicării:
Andreea Bălan, captură video Youtube
Descriere foto: Andreea Bălan, captură video Youtube

Andreea Bălan vorbește despre imaginile ce circulă peste tot în spațiul public, în care ea și Jador par că se sărută. 

Andreea Bălan ocupă primele pagini ale ziarelor, după ce în mediul online au apărut imagini în care ea este alături de Jador în ipostaze destul de apropiate. Chiar dacă în imaginile obținute de cancan cei doi par că se strâng în brațe și se sărută, artista respinge din plin aceste speculații. Aceasta spune că pe ea și pe manelist îi leagă doar o relație de prietenie extrem de apropiată, dar și mai multe colaborări. Vedeta mărturisește, de asemenea, că între cei doi nu a avut loc niciun sărut, iar despre o relație cu acesta nici nu poate fi vorba.

„Eu sunt singură, n-am mai afișat vreo relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații despre viața mea personală și atunci, fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. Eu și Jador suntem colegi.

Lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună. Nu sunt un cuplu cu nimeni. Nici cu Cazacu și nici cu Jador. Suntem la același impresar (n.r. – ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. Pe 16 mai suntem în Belgia, apoi suntem în Iași. Nu se pune problema de o relație. Voi îl știți cum este el de îmbrățișează pe toată lumea, și eu fac la fel. Este firesc între colegi.”, a dezvăluit Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Pepe, adevărul despre relația cu Cosmin Seleși, după ce acesta l-a umilit: „Era la modul de bârfă”

Andreea Bălan, foarte discretă când vine vorba de viața personală

Chiar și în momentul în care va fi implicată într-o relație, Andreea Bălan spune că nu va mai vorbi deloc despre acest subiect intim, întrucât vrea să-și țină viața departe de ochii lumii. 

„Eu sunt discretă cu viața mea personală, nu mai vreau să comentez. Chiar și când o să fiu într-o relație, nu o să discut despre acest subiect, pentru că s-a discutat prea mult viața mea personală și mai bine o țin privată. Mi se pare că am muncit foarte mult până acum și acum când am o situație profit, și mă simt foarte bine când ies.”, a mai continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: Andrei Aradits nu o suporta pe Andreea Bălan. Actorul, declarații neașteptate: „Nici eu pe ea și nici ea pe mine

Cum trebuie să fie noul iubit al vedetei

În trecut, Andreea Bălan vorbea despre posibilitatea de a-și reface viața, însă acesta e un proces care ia foarte mult timp, spunea ea. Aceasta trebuie, mai întâi, să se asigure că viitorul partener este și va fi un tată bun, după care să se gândească la o relație de lungă durată.

„Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație, pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii.”, a mai completat Andreea Bălan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel