Andreea Bălan, acuzații grave la adresa lui George Burcea: „Nu e prima dată când vine beat. Le traumatizează”. Reacția Vivianei Sposub

Data publicării:

Andreea Bălan a făcut publice câteva noi acuzații, ce îl vizează direct pe fostul ei soț.

Andreea Bălan și George Burcea sunt despărțiți de aproximativ doi ani de zile, în urmă cu puțin timp pronunțându-se oficial și divorțul dintre cei doi. Sfârșitul relației acestora a fost urmat de diverse scandaluri, cunoscute la momentul respectiv de toată lumea. Totuși, se pare că nici acum nu a fost îngropată securea războiului între cei doi. Cea mai recentă postare făcută de celebra artistă pe rețelele de socializare i-a lăsat pe fani fără cuvinte, pentru că, în sfârșit, lucrurile păreau că s-au clarificat între ea și fostul ei soț. Andreea Bălan îi aduce astfel noi acuzații tatălui fetițelor sale, care ar fi venit „beat” să vină să le ia la el acasă, fiind rândul său să petreacă timp cu ele.

''Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă ( deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine.'', a scris Andreea Bălan pe contul ei personal de Instagram.

Andreea Bălan s-a îngrășat în America Express: „Am mâncat pâine și biscuiți”. Cum descrie vedeta această experiență

 

Care a fost reacția Vivianei Sposub

După despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea și-a găsit alinarea în brațele Vivianei Sposub, cei doi trăind o frumoasă poveste de dragoste. Așadar, dacă bărbatul nu a ales să răspundă public postării făcute de Andreea Bălan, vedeta a făcut o postare pe rețelele de socializare, prin care, la rândul ei, îi aduce alte acuzații solistei. 

„Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. atât vreau să vă întreb și sper să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană „beată ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile!”, a scris și Viviana Sposub pe rețelele de socializare.

George Burcea, înțepături subtile la adresa Andreei Bălan: ”Sunt terorizate de câte poze fac. Eu petrec timp de calitate cu fetele mele”

 

Ce pensie alimentară plătește lunat George Burcea pentru cele două fetițe

Mai mult, recent, Andreea Bălan vorbea despre pensia alimentară pe care tatăl fetițelor o achită lunar. Aceasta vorbește despre o sumă de bani extrem de mică, lansându-i și atunci câteva acuzații. 

„Nu m-am așteptat (n.r. să mă ajute). Din momentul în care ne-am despărțit nu m-am așteptat să facă gesturi sau… nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că nu trebuie să mă aștept eu să facă ceva, doar că este tatăl… Din punct de vedere financiar pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința.

Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami.”, a precizat jurata de la Te cunosc de undeva, pentru FANATIK.

Viviana Sposub și George Burcea vor ajunge în fața altarului: „Sunt cel mai fericit bărbat, o iubesc enorm”. Când va avea loc marele evenimentGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel