Andreea Bălan a dus relația cu Victor Cornea la următorul nivel. Artista și-a prezentat iubitul fetelor sale

Andreea Bălan și Victor Cornea par că trăiesc în prezent povestea de dragoste ideală.

Andreea Bălan și Victor Cornea au ales să-și ducă relația la următorul nivel. Artista, care trăiește deja de câteva luni de zile o poveste dragoste intensă alături de tenismen, a ales să-l prezinte pe acesta și fiicelor sale, pe care le are din căsnicia cu George Burcea. În trecut, vedeta era destul de radicală în privința acestui subiect, susținând faptul că bărbatul care va intra în viața ei trebuie să treacă mai multe teste și trebuie, de asemenea, să aibă forte multe calități, pentru a putea face parte din viața copiilor săi.

Se pare, astfel, că sportivul îndeplinește toate condițiile care se află pe lista vedetei, care a decis să-l introducă oficial pe Victor Cornea în viața Ellei și a Clarei. Ba mai mult, se pare că bărbatul este pregătit să le ofere acestora și lecții de tenis, lucru care reiese din imaginile postate de Andreea Bălan pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: S-a aflat motivul despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub: „De aici s-a produs ruptura”

Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă

Încă de când au anunțat că formează un cuplu, extrem de multe persoane s-au arătat a fi uimite de diferența de vârstă dintre cei doi. Sportivul, în vârstă de 29 de ani, spune însă cu nu a resimțit nicio clipă acest lucru, fiind extrem de fericit alături de artista care are 39 de ani.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

Citește și: Cum își educă Andreea Bălan fiicele. Lecțiile învățate din postura de mamă singură: „A trebuit să îmi dezvolt tot felul de strategii”

Andreea Bălan nu pune preț pe vârstă

Nici diva nu ține cont de cifrele din buletin, care nu o împiedică nicio clipă să se iubească cu Victor Cornea. Mai mult, artista este extrem de sigură, când vine vorba de propriul aspect fizic, susținând că arată oricum considerabil mai tânără decât vârsta pe care o are, de fapt.

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 07 aug 2023, 14:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience