Andreea Antonescu și Traian Spak nu au divorțat încă, dar au stabilit termenii partajului. Cu ce rămâne vedeta

Data publicării:
Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu și omul de afaceri au negociat partajul. La ce înțelegere au ajuns cei doi?

Andreea Antonescu și Traian Spak au fost căsătoriți timp de 8 ani de zile. Cei doi au ajuns în pragul divorțului din cauza distanței. Omul de afaceri locuiește în America, iar vedeta nu a putut renunța la cariera ei muzicală din România. Cei doi au o fiică superbă împreună, pe nume Sienna, care locuiește alături de mama cântăreței.


Cei doi nu au divorțat încă. Traian Spak nu a avut cum să vină în România din cauza pandemiei de Covid-19. Astfel, cei doi rămân căsătoriți în acte, dar au stabilit termenii partajului. Frumoasa Andreea Antonescu va rămâne cu casa din SUA, care este deja trecută pe numele ei. 


“Traian mai este soțul meu în acte. E același răspuns dintotdeauna, divorțez când va veni el în țară. Noi am rămas în relații bune. Când va veni în România, vom divorța la notar. El trebuie să fie prezent măcar la semnarea actelor. Mi-e dor de America, voi merge cu Sienna la el, adică și la mine. Casa din America e doar pe numele meu”, a dezvăluit Andreea, în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.

 

Andreea Antonescu, replică tăioasă la adresa Iuliei Albu: "Am pretenția să fim profesioniști până la capăt"


De dragul fiicei lor, Andreea Antonescu și omul de afaceri au rămas în relații bune și comunică foarte bine, mai ales atunci când vine vorba de Sienna. În vârstă de 10 ani, fiica vedetei locuiește la Galați, alături de bunica ei. 


”Înainte de orice ne dorim ca Sienna să fie bine, fericită, și pentru asta luptăm. Suntem în așteptarea actelor lui, pentru că e un proces mai lung să poți să mergi în America. Sunt singură, nu am pe nimeni, poate este cazul să ridic și eu pretențiile, să am ceva așteptări, dar dacă e să vină, eu sunt aici. Sienna e la Galați, mama are grijă de ea”, a adăugat vedeta. 

 

Andreea Antonescu, diagnosticată cu o afecțiune gravă: „Am urmat un tratament cu citostatice”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel