Andreea Antonescu, diagnosticată cu o afecțiune gravă: „Am urmat un tratament cu citostatice”

Data publicării:
Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu a fost diagnosticată cu o afecțiune la rinichi în copilărie. Vedeta a urmat tratamente complicate și chiar a avut nevoie să își schimbe total alimentația, pentru a putea ține simptomele sub control. 

Andreea Antonescu a întâmpinat mari probleme în cadrul concursului Surviver România, unde simptomele afecțiunii de care suferă i-au dat mari bătăi de cap. 

Fosta componentă a trupei Andre are probleme cu rinichii din copilărie, iar la un moment dat a urmat un tratament cu citostatice.

 

”Am probleme legate de rinichi din copilărie, la doi ani am fost diagnosticată cu sindrom nefrotic și am urmat un tratament cu citostatice. Știam de această sensibilitate, însă reacțiile pe care eu le-am avut în concurs nu le-am mai trăit de foarte, foarte mulți ani. (...) M-am umflat la față, mă dureau rinichii, dar nu m-am plâns de acest lucru. Eu, din cauza tratamentului pe care l-am luat în copilărie, nu am mâncat sărat niciodată în viața mea. Acolo am avut niște reacții pe care nu mă așteptam să le am. Dar nu m-am plâns niciodată.”, a mai povestit ea, potrivit Viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel