Ce a învățat Andreea Antonescu de la participarea la Survivor: „O să mă ajute și pe partea psihică”

Data publicării:
Sursă foto, Instagram/ andreeaantonescu
Descriere foto: Sursă foto, Instagram/ andreeaantonescu

Andreea Antonescu a deprins o lecție importantă în cadrul Survivor România. Vedeta a oferit și câteva sfaturi.

Mămică devotată a două fetițe, Sienna, din mariajul eșuat cu afaceristul Traian Spak și o fetiță de câteva luni din relația amoroasă cu Victor Vrânceanu, Andreea Antonescu și-a schimbat viața în urma participării la competiția Survivor România din 2021, unde nu a avut o activitate foarte lungă, aproape o lună, de unde a plecat după o accidentare.

Ce beneficii aduce sportul pentru o proaspătă mămică: „Mișcarea îmi  oferă o stare foarte bună de spirit”

Vedeta a prezentat noul său stil de viață în care este implicată activitatea fizică, chiar dacă, în concepția acesteia, nu practică de foarte mult timp. Punctul forte al activității fizice pe care o practică este starea psihică care s-a îmbunătățit. Este interesant cum vedeta a deprins acest obicei sănătos în urma participării la competiția Survivor. Aceasta a revenit în sala de sport după o pauză mai lungă, având în vedere ca a fost însărcinată cu fetița lui Victor Vrânceanu.

„Nu fac de foarte mult timp sport. Cred că sunt vreo doi ani și un pic. M-am apucat să fac sport după ce am fost la „Survivor România”. Mișcarea îmi  oferă o stare foarte bună de spirit. Acum am revenit în sală, după o pauză considerabilă, pentru că știți cu toții că am devenit pentru a doua oară mamă și este minunat. Eu fac mișcare nu pentru că vreau să slăbesc, ci pentru tonifiere, fiecare dintre noi are nevoie de asta”, a declarat vedeta pentru Click.

„Fetițele mele au nevoie de mine să fiu bine”

Ambiția pe care o transformă în activitate fizică  își are ca sursă imaginea celor două fetițe care o animă în multe dintre activitățile sale. Fiind conștientă că are nevoie de o stare psihică anume pentru creșterea în armonie a celor două fetițe, vedeta, pe lângă frecventarea sălii, practică și meditația, despre care nu dorește să ofere prea multe detalii. Aceasta invocă faptul că ține de viața personală, subiect despre care nu discută.

„Plus că știam că mișcarea o să mă ajute și pe partea psihică foarte mult. Fetițele mele au nevoie de mine să fiu bine, au nevoie de o mamă zdravană la cap. În prezent fac sport și meditații. Nu vreau să vorbesc despre aceste meditații. Eu sunt o persoană care preferă să țină viața personală doar pentru ea. Pot zice că nu vreau să mă transform într-un Guru peste noapte, ci îmi doresc să fiu eu bine. Sunt multe de învățat în viață...cât trăim noi învățăm! Nu sunt eu în acel punct să dau sfaturi. Dacă cineva mi le cere, i le ofer cu mare drag, altfel stau în banca mea”, a declarat Andreea Antonesu pentru Click.

Mândria unei mame

Fericirea vedetei scapă și pe sursele media, dovedind entuziasmul pe care i-l conferă atât fetițele, mersul la sală si contemplarea meditației.

„Am ajuns la sală. Am făcut pauză pentru că am fost ușor însărcinată. Am o bebelină minunată acasă. Facem sală pentru starea noastră psihică. Am rezistat, la două clase, după o pauză de minimum opt luni. Nu vă imaginați cât de bine mă simt. Doamne, cât sunt de happy! (fericită - n.r)”, le-a spus Andreea Antonescu fanilor pe Instagram, conform Click.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel