Andreea Antonescu ia în calcul împăcarea cu Traian Spak. Care ar fi condițiile: „Dumnezeu îmi e martor”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Ameritat cu Nasrin

Andreea Antonescu a vorbit despre posibilitatea împăcării cu fostul partener cu care are și o fetiță, Traian Spak.

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au despărțit acum patru ani și jumătate, după o frumoasă poveste de dragoste în care au adus pe lume o fetiță, Sienna. Chiar dacă relația lor s-a încheiat, cei doi păstrează o legătură strânsă în numele fiicei lor.

Andreea Antonescu a vorbit despre despărțirea de Traian Spak și despre posibilitatea unei împăcări într-un interviu recent. Deși au divorțat oficial anul trecut, despărțirea lor a avut loc cu patru ani și jumătate în urmă. În tot acest timp, Andreea a avut o altă relație și a devenit mamă pentru a doua oară cu tatăl celei de-a doua fetițe, Venice Victoria, deși aceasta s-a terminat la scurt timp după naștere.

Nu spune niciodată niciodată

Cu toate acestea, Andreea și Traian rămân în continuare foarte apropiați și mențin o comunicare constantă, oferindu-și sfaturi și sprijin reciproc în momentele de bucurie sau tristețe. În cadrul unui podcast recent, Andreea a fost întrebată dacă există posibilitatea unei reconcilieri cu Traian Spak, iar ea nu a confirmat sau infirmat această ipoteză. Viața, așa cum a menționat ea însăși, este imprevizibilă.

„Putem discuta despre absolut orice. Nu știu ce ne rezervă viitorul. Viața m-a învățat să nu spun niciodată, niciodată. Noi am fost sinceri unul cu altul încă de la început. Noi am avut o relație construită pe respect, bun simț și iubire. Nu am fi vrut, după 14 ani, să ne murdărim cu lucruri mici. Am respectat ce a fost între noi. Ne-am respectat unul pe celălalt.

Probabil, nu știu, s-ar fi ajuns la niște lucruri mici. Avem mare încredere unul în altul și dăm sfaturi cu sufletul. Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul!”, a mai spus Andreea Antonescu, în podcastul Ilincăi Vandici.  

Traian este un om bun

Andreea a subliniat că fostul ei soț va rămâne întotdeauna în inima ei, iar relația lor a fost fundamentată pe iubire.

La un anumit moment, circumstanțele s-au schimbat între cei doi, ceea ce a determinat decizia lor de a divorța. Cu toate acestea, artista păstrează un profund respect față de fostul său soț și îl consideră mereu un prieten.

„Traian este un om foarte bun. Îmi este un prieten adevărat în continuare. Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt atunci când este cazul, ne întristăm și încercăm să ne sfătuim, pentru că este un om care merită. Este un om care întotdeauna a vorbit frumos cu și despre mine. Întotdeauna a vorbit calm. Este un om pe care-l respect foarte mult și cu care ma în continuare și sunt convinsă că până a final o să fie unul dintre oamenii apropiați sufletului meu. Dumnezeu îmi e martor că atunci când am început o relație, am început-o cu tot sufletul.”, a adăugat Andreea Antonescu, potrivit Wowbiz.

Vezi și: Victor Vrînceanu, reacție dură, după declarațiile făcute de Andreea Antonescu legate de motivul despărțirii: „Iubirea pentru Victoria nu mă lasă să fac circ”
Vezi și: Andreea Antonescu dă cărțile pe față. Adevăratul motiv al despărțirii de Victor Vrînceanu: „Iubire nu există fără respect, bun simț și adevăr”
Vezi și: Andreea Antonescu, botez cu ștaif, lacrimi și invitați de seamă: “Dumnezeu a fost cu mine în barcă!”
Vezi și: „Efectiv voi leșina” Andreea Antonescu, primele declarații după botezul fiicei sale: „Sunt mamă și mă ia panica” /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel