Andreea Antonescu dă cărțile pe față. Adevăratul motiv al despărțirii de Victor Vrînceanu: „Iubire nu există fără respect, bun simț și adevăr”

Andreea Antonescu a dezvăluit care erau nemulțumirile ei în relația cu Victor Vrînceanu. 

Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu și-au trăit iubirea discret. Publicul a aflat de relația lor abia după ce artista și-a anunțat sarcina, însă nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze. Odată cu venirea pe lume a micuței Victoria Venice, Andreea și Victor au decis să se separe. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații bune, de dragul fiicei lor. 

VEZI ȘI: Andreea Antonescu: Medicii au spus că nu voi putea duce o sarcină până la final”. Boala cu care a fost diagnosticată în copilărie

 

Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Andreea Antonescu a vorbit despre despărțirea de către Victor Vrînceanu. Fire discretă, artista nu a spus lucrurile direct, însă a lăsat să se înțeleagă că o serie de nemulțumiri din partea ei au dus la această ruptură. 


„Maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Valorile după care ne clădim acest caracter ne reprezintă. Eu am valorile mele. Îmi place să respect oamenii din jurul meu și să arăt fiecărei persoane din viața mea cât este de importantă pentru mine. Iubire nu există fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoie și dorințe. Țin mult la nevoile mele”, a spus Andreea Antonescu despre despărțirea de Victor Vrînceanu, în podcastul cu Ilinca Vandici.


Mai mult, vedeta a mers mai departe, declarând că este o fire deschisă și că asta așteaptă și de la partener, comunicare clară, sinceră și directă. De asemenea, ea a lăsat să se înțeleagă că a fost dezamăgită de modul în care a evoluat relația lor, descoperind că promisiunile făcute de bărbatul iubit au fot doar amăgiri. 

„Îmi place comunicarea deschisă. Știu că orice se poate obține prin comunicare, vorbe frumoase și blândețe, iar în momentul în care îmi dau seama că nu sunt pe drumul pe care mi-l doresc, mi-am dat seama că nu este o opțiune pentru mine. De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu se duc în aceeași direcție. Și atât am de spus”, a continuat Andreea Antonescu.

 

Mai vede artista vreo șansă de împăcare?

 

După divorțul de Traian Spak, tatăl primei sale fetițe, Andreea Antonescu părea să își fi găsit liniștea și fericirea în brațele jurnalistului Victor Vrânceanu. Cei doi anunțau, anul trecut, că urmează să devină părinți. Dragostea plutea în jurul lor și nimic nu avea să prevestească ceea ce a urmat. La trei luni de la nașterea fiicei lor, Andreea și Victor au pus capăt relației. 

„Așa a fost să fie! Exact cum am declarat, a fost o decizie luată de comun acord, dorindu-ne și făcând în continuare amândoi totul pentru ca bebelina să aibă o viață fericită, liniștită”, a declarat Andreea Antonescu pentru Viva. 

Întrebată dacă vede vreo șansă de împăcare și dacă nu cumva tocmai viața de părinți să fi influențat relația lor, Andreea a dezvăluit că nu spune „nu” unei eventuale împăcări însă că deocamdată nu s-a pus problema de așa ceva. 

„Cu siguranță schimbă mult un cuplu venirea unui copil pe lume și da, nu e ușor de gestionat! Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată, așa că tot ce pot afirma e că aceasta este situația prezentă. Știm ce facem în momentul acesta, niciodată cu ce ne poate surprinde următoarea secundă, în bine sau rău.”, a spus Andreea Antonescu, conform Viva.

Micuța locuiește și cu mama și cu tatăl, însă în case diferite

„Fetița locuiește atât cu mine, cât și cu el și bunica ei, pentru că e normal să petreacă timp cu fiecare dintre părinți. Nu s-a mai adus în discuție, până în prezent, relația noastră”, a mai spus artista. 

Motivul despărțirii

Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, artista a hotărât să își deschidă sufletul și să spună ce a stat în spatele acestei decizii.


„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit și dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur și simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate și așa, și am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Știu, sună clișeisc, dar chiar așa este”, a declarat cântăreața, în cadrul podcastului.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 03 iul 2023, 07:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience