Andreea Antonescu, adevărul despre prietenia cu Andreea Bălan: „Ne loveam una pe cealaltă”

Data publicării:
Andreea Antonescu și Andreea Bălan, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, foto Instagram

Andreea Antonescu a povestit cum se certa cu Andreea Bălan în urmă cu 20 de ani, când amândouă făceau parte din trupa Andre. 

Andreea Antonescu a fost invitată în emisiunea "În Oglindă", moderată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube "theXclusive", unde a vorbit despre relația ei cu Andreea Bălan, din perioada în care cele două făceau parte din trupa Andre. 

Deși au cunoscut un succes răsunător încă de la lansarea proiectului, trupa Andre a avut parte și de momente mai puțin plăcute și, ulterior, s-a destrămat.  Cele două artiste nu și-au vorbit ani buni, însă astăzi susțin că sunt din nou prietene, ba chiar au reunit și trupa pentru câteva piese noi. 

Fetele de la Andre au refăcut celebrul dans de acum 20 de ani. Cum se mișcă astăzi Andreea Antonescu și Andreea Bălan / VIDEO

Artistele erau extrem de tinere în momentul în care au început să cânte împreună. Erau adolescente și, ca orice adolescent, au avut momente în care nu se înțelegeau. 


"Noi am fost prietene la început, dar eram prea orgolioase să recunoaștem, mai ales după trecerea timpului. Eu și Andreea stăteam și ne sfătuiam.(...) Cred că oboseala a fost de fapt cea care ne-a periclitat relația și astfel au început egourile noastre puternice.", a mărturisit Andreea Antonescu. 


Andreea Antonescu spune că amândouă erau extrem de orgolioase și că nici nu prea știau cum să gestioneze furia și frustrătile.

"Ne-am spus cuvinte grele de multe ori, aveam momente în care săptămâni întregi, dacă nu luni de zile în care nu comunicam una cu cealaltă deloc. Ne întâlneam la concerte și nici măcar nu ne salutam, iar aici interveneau părinții care ne spuneau că nu este în normală atitudinea noastră, că nu ar trebui să ne purtăm așa.(...) Noi eram prea orgolioase pentru a comunica una cu alta.", a declarat Andreea Antonescu.

Presa din România a speculat, de-a lungul vremii, că cele două chiar ar fi ajuns să se bată din cauza neînțelegerilor, iar Andreea Antonescu spune că există o urmă de adevăr și aici. Deși nu s-au bătut niciodată în adevăratul sens al cuvîntului, cele două ubișnuiau să se lovească una pe cealaltă atunci când erau pe scenă și dansau. 


"O bătaie propriu-zisă între noi nu a existat, acum zâmbesc, dar pe vremea aia era o tragedie. Chestia asta cu bătaia, oarecum, s-a întâmplat, în sensul că, depinde care era mai supărată pe cealaltă și se așeza startegic pe scenă, în sincron și ne foloseam de sincron și de microfon totodată și ne loveam una pe cealaltă. Dacă eu eram supărată pe ea, mă puneam în partea ei stângă sau dreaptă și luam microfonul și îi dădeam. Și ea la fel, bineînțeles. Acum stăm și râdem amândouă.", a povestit vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel