Fetele de la Andre au refăcut celebrul dans de acum 20 de ani. Cum se mișcă astăzi Andreea Antonescu și Andreea Bălan / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Antonescu și Andreea Bălan, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, foto Instagram

Andreea Antonescu și Adreea Bălan au refăcut celebrul dans al trupei Andre.

Au trecut peste 20 de ani de la momentul în care Andreea Antonescu și Andreea Bălan pășeau timid pe scena muzicii românești. Trupa Andre a avut un succes ireal de la prima apariție. Piesele lor au marcat o generație întreagă și nu exista adolescentă în 1999 care să nu știe să reproducă mișcările celebrei formații pop. 


După mai bine de 20 de ani, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, artiști solo la ora actuală, au reînviat celebra trupă și chiar au scos și o nouă piesă. Pe lângă asta, cele două artiste par că nu au uitat nici acum dansul care le-a făcut celebre.

Cele două vedete au refăcut, recent, celebra coregrafie, iar fanii sunt în extaz. Momentul artistic a fost împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare iar rezultatul este unul magistral. Fetele de la Andre au rămas în aceeași formă, ca pe vremea în care erau adolescente și așteptau permisiunea păinților pentru a merge la mare. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel