Andra tânjește după ce are Delia: „Ai găsit pe cineva la fel ca tine”. Ce îi lipsește soției lui Măruță

Data actualizării: | Data publicării:
Andra și Delia, captura foto YouTube
Descriere foto: Andra și Delia, captura foto YouTube

Andra a recunoscut că este ceva ce lipsește în căsnicia cu Măruță. Artista a comparat viața ei cu cea a Deliei Matache, care este mai mereu plecată în vacanțe cu soțul său. 

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din show-biz. Au doi copii minunați împreună și o căsnicie  fericită. 

Cu toate astea, Andra recunoaște că este ceva ce lipsește din viața ei. Artista spune că meseria soțului ei îi împiedică să călătorească atât cât și-ar dori. 


Într-o discuție cu Delia, Andra a dezvăluit că tânjejste după viața pe care aceasta o duce alături de soțul ei. Cei doi merg des în vacanțe exotice și par că se distrează pe cinste. 


”Eu am văzut toate plecările tale pe Instagram. Mi se pare că ai reușit, să fim sincere, și din perspectiva soțului, pentru că soțul tău e mai liber. Dar emisiunea, nu vreau să zic acum ceva de rău, dar pe mine m-a încurcat chestia asta. Ai găsit pe cineva la fel ca tine”, a spus Andra la podcastul soțului ei de Youtube.

 

Delia a rupt tăcerea. Motivul pentru care nu are copil: „Aș putea să fiu o mamă extraordinară”


„Răzvan este familia mea”

Tot în cadrul podcastului de pe Youtube, Delia a vorbit despre cât de important este soțul ei pentru ea. Artista spune despre Răzvan Munteanu că este familia ei și că împreună formează o echipă.


El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă așa, în care totul era o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe”, i-a spus Delia Matache Andrei, în podcast.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel