Delia a rupt tăcerea. Motivul pentru care nu are copil: „Aș putea să fiu o mamă extraordinară”

Data actualizării: | Data publicării:
Delia, captură foto Youtube
Descriere foto: Delia, captură foto Youtube

Discuțiile despre faptul că Delia nu a devenit încă mamă sunt nesfârșite, în ciuda faptului că vedeta a preferat să păstreze tăcerea și să ignore întrebările indiscrete ale celor din jur. Recent, artista și-a deschis sufletul în fața Andrei și a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește un copil. 

Delia Matache este căsătorită cu Răzvan Munteanu de mai mulți ani. Deși au o relație fericită, cei doi nu și-au mărit încă familia. 

Faptul că Delia nu a devenit până acum mamă a devenit un subiect amplu dezbătut și mulți au încercat să afle motivul pentru care vedeta nu are copii.


Recent, artista și-a deschis sufletul în fața Andrei, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.


Rebela cântăreața a mărturisit că se teme de vremurile în care trăim și că nu ar vrea să aducă pe lume un copil în aceste condiții. 


”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că... Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte... Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc.”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

 

Delia nu spune nu ideii de a fi mamă și chiar e convinsă că ar fi un rol interesant pentru ea. În viitor, artista intenționează să devină părinte, însă vrea să mai aștepte un pic. 

”Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai spus frumoasa jurată X Factor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel