Andra și Cătălin Măruță, secretul căsniciei, după 14 ani de mariaj: „Mă face să mă simt acasă cu adevărat”

Data publicării:

Andra și Cătălin Măruță urmează să împlinească 14 ani de când s-au căsătorit. 

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizz. Cei doi s-au îndrăgostit în urmă cu 16 ani, iar 2 ani mai târziu și-au spus „Da” în fața ofițerului de la starea civilă. Au doi copii frumoși și continuă să se iubească, la fel ca în prima zi. 

Întrebată cum au făcut față momentelor dificile din cuplu, Andra a dezvăluit că au avut mai multe momente frumoase și că obișnuiesc să-și declare iubirea des, prin lucruri mărunte. 

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a declarat Andra pentru Viva. 

Secretul căsniciei lor


Andra spune că nu i se pare că au un mariaj longeviv și că așteaptă să îmbătrânească împreună ca să afirme asta. Mai mult, ea declară că secretul căsniciei lor ar fi faptul că amândoi și-au dorit aceleași lucruri și că au muncit împreună pentru familia frumoasă pe care o au. 


„Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da”. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

„Andra mă surprinde cu toate gesturile ei, este atât de frumoasă, de blândă și de iubitoare, mă face să mă simt „acasă cu adevărat, imediat ce intru pe ușă sau pur și simplu când o văd.”, a declarat și Cătălin Măruță pentru Viva. 

Cu cine s-a iubit Andra, înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Măruță: „Am avut doar două relații”

 


Cum a cerut-o Cătălin Măruță în căsătorie

Din momentul în care au început să formeze un cuplu, cei doi au știut că vor să-și petreacă viața împreună. Măruță a cerut-o de mai multe ori în căsătorie pe Andra, cu toate că aceasta a răspuns „Da” de fiecare dată. 
Invitată la Ziua PROFM, Andra a povestit cum au fost cele trei cereri în căsătorie și unde își doresc să își reinnoiască jurămintele. 

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis ‘ce-ar fi să ne căsătorim?. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis ‘Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la PROFM.

 


Andra: „Nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină”
 

„Că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. (…) După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt.


Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină”, a declarat Andra, într-un interviu mai vechi, pentru Viva.ro.

Carmen Harra, previziuni despre divorțul dintre Cătălin Măruță și Andra: Se poate termina într-un dezastru. Nu sunt suflete pereche



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel