Cu cine s-a iubit Andra, înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Măruță: „Am avut doar două relații”

Data publicării:
Andra, sursa instagram
Descriere foto: Andra, sursa instagram

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Dar ce spune cântăreața despre foștii ei iubiți?

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de peste 15 ani de zile și au împreună doi copii minunați, pe David și Eva. Sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz și au demonstrat de-a lungul timpului că sentimele care îi leagă sunt foarte puternice. 


Andra se bucură de un succes imens pe plan muzical, iar de-a lungul timpului a stat departe de scandalurile mondene. Aceasta a dezvăluit recent că înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Măruță a avut doar doi iubiți, deoarece era o tânără rușinoasă și nu făcea niciodată primul pas. 


„Nu am avut multe relaţii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubiţii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur mă iubeşte cumnatul meu”, a declarat Andra, în urmă cu mai mult, la un post de radio. 


Înainte de Cătălin Măruță, Andra ar fi avut o relație amoroasă cu Dragoş, un fost component al trupei Groove. Despărțirea lor ar fi afectat-o profund pe celebra artistă, mai ales că urma să participe la ”Cerbul de Aur”. 


„Ei s-au despărţit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la «Cerbul de Aur». Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult şi a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înşelat, pur şi simplu nu a fost să fie”, spuneau, în trecut, apropiați ai cuplului. 


Care este secretul pentru o căsnicie de succes. Andra spune că îi oferă soțului ei libertate: „Cred că este o greșeală pentru multe cupluri”

 

„Că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. (…) După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt.


Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină”, a declarat Andra, potrivit Viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel