Andra și Cătălin Măruță își reînnoiesc jurămintele. Ce loc special au ales pentru moment: „Copiii noștri vor fi de față”

Data actualizării: | Data publicării:
Andra și Cătălin Măruță. foto Instagram
Descriere foto: Andra și Cătălin Măruță. foto Instagram

Andra și Cătălin Măruță aniversează 14 ani de căsnicie. 

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut cu mulți ani în urmă. Deși erau persoane publice și au interacționat de mai multe ori, flacăra iubirii i-a surprins ceva mai târziu. 

Din momentul în care au început să formeze un cuplu, cei doi au știut că vor să-și petreacă viața împreună. Măruță a cerut-o de mai multe ori în căsătorie pe Andra, cu toate că aceasta a răspuns „Da” de fiecare dată. 
Invitată la Ziua PROFM, Andra a povestit cum au fost cele trei cereri în căsătorie și unde își doresc să își reinnoiască jurămintele. 

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis ‘ce-ar fi să ne căsătorim?. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis ‘Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la PROFM.

Cu cine s-a iubit Andra, înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Măruță: „Am avut doar două relații”

Andra a dezvăluit care este secretul căsniciei lor

 

„Că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. (…) După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt.


Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină”, a declarat Andra, potrivit Viva.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel