Andra, mesaj emoționant pentru Măruță, de ziua sa de naștere: „Sufletul meu! Locul nostru este împreună”

Data publicării:

Cătălin Măruță își serbează ziua de naștere. 

Cătălin Măruță împlinește astăzi vârsta de 45 de ani. Această aniversare este mult mai diferită față de celelalte, întrucât celebrul prezentator se află acasă, într-o amplă recuperare, după ce s-a operat la picior. Totuși, un lucru rămâne neschimbat: acesta este înconjurat de familia sa, care îl susține și îi este alături la orice pas. Andra și Cătălin Măruță au arătat întotdeauna tuturor cât de mult se iubesc și cât este de solidă relația dintre ei doi, iar mesajul postat de artistă chiar de ziua partenerului său de viață dovedește acest lucru.

„La mulți ani, sufletul meu! Sunt recunoscătoare că ne-am găsit, că ne-am văzut și am știut amândoi că locul nostru este împreună. Să fii sănătos și fericit, să ne bucurăm împreună de copii, dar și de nepoți și de strănepoți, într-o zi!”, a fost mesajul pe care Andra i l-a transmis lui Măruță, de ziua sa de naștere. 

Te poate interesa și: Eva l-a pus la punct pe Măruță: „Ai gură mare. A aflat lumea deja că te-ai operat”. Ce a supărat-o pe aceasta

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

 

Care este secretul relației dintre cei doi

Andra și Cătălin Măruță au una dintre cele mai longevive relații din showbizul românesc. Cei doi nu au fost niciodată implicați în vreun scandal, oferindu-le cel mai bun exemplu atât copiilor lor, cât și fanilor din comunitate care îi urmăresc la orice pas. Totuși, artista spune că nu există o „rețetă” de succes după care se ghidează, ci cuplul lor are la bază câteva principii solide și importante. 

„Să știi că noi nu deținem un secret. Suntem absolut exact ca orice familie care poate citește materialul ăsta. Și la noi există discuții, și la noi există discuții în contradictoriu. Important este să comunici cu omul de lângă tine și să vrei să faci echipă cu omul ăla. Și să fii împreună cu el și să mergi înainte cu el. Cred că… comunicarea, respectul, iubirea, toate astea sunt foarte importante”, a declarat Cătălin Măruță pentru Viva.

Pe aceeași temă: Primele imagini cu Cătălin Măruță în cârje, după ce a fost externat: „În câțiva ani nu aș mai fi putut să alerg sau să merg cu bicicleta”

 

Își împart timpul între carieră și familie

Ambii sunt extrem de realizați pe plan profesional, lucru care le poate îngreuna uneori desfășurarea atribuțiilor din viața de familie. Cu toate acestea, Măruță spune că cei doi își găsesc întotdeauna timp și pentru sarcinile zilnice și, implicit, pentru copii.

Atunci când sunt în deplasare, comunicarea este mereu prezentă între ei, a adăugat prezentatorul de la Pro TV. 

 „Comunicarea, cum spuneam. Să povestești cu omul de lângă tine absolut orice și oricând. (...) Indiferent cât de ocupați am fi, indiferent cât de departe am fi unul de celălalt într-un weekend, facem tot ce este posibil să ajungem acasă. Dimineața, la ora 7.30, ducem împreună copiii la școală. Andra poate are mai mult timp după-amiaza cu ei, eu poate în weekend, când ea are evenimente. Așa că, întotdeauna găsim timp”, a mai spus și Cătălin  Măruță pentru sursa citată. 

Citește și: Andra i-ar ierta orice lui Măruță: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”. Vedeta ar trece cu vederea infidelitatea în cuplu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel