Primele imagini cu Cătălin Măruță în cârje, după ce a fost externat: „În câțiva ani nu aș mai fi putut să alerg sau să merg cu bicicleta”

Data publicării:

Cătălin Măruță le-a oferit fanilor săi noi detalii despre starea sa de sănătate. 

Cătălin Măruță a trecut în urmă cu câteva zile printr-o încercare destul de dificilă. Celebrul prezentator a ajuns pe masa de operație, în urma unei încrucișări de ligamente. Acesta a cântărit foarte mult decizia și, deși era extrem de speriat de acest lucru, soțul Andrei Măruță a decis în final să apeleze la ajutorul specialiștilor. 

„Eu m-am operat joi, pe 12 ianuarie, pe 13 ianuarie am plecat acasă, și acum port orteza asta, pentru că trebuie să îmi țină piciorul drept. Mi-au schimbat și al doilea pansament, îmi simt piciorul destul de bine, pentru că sunt serios în ceea ce privește recuperarea, am învățat să cobor și scările, și domnul doctor zicea că trebuie să vin la pansat vineri, după care mai durează două săptămâni să îmi scot firele”, a dezvăluit Cătălin Măruță, chiar din cabinetul medicului.

 

Mai mult, deși recuperarea este destul de grea, fiind nevoie de multă determinare și ambiție, Cătălin Măruță spune că totul merită pentru sănătate.

„Trebuie să tragi de tine și să te faci bine, pentru că oricum vrei să stai mai mult în pat, să lenevești, dar fac treaba asta când fac exercițiile, în rest mișcare.”, a continuat el.

Te poate interesa și: Tatăl Andrei, mândru de gestul pe care l-a făcut fiica sa, înainte de operația lui Cătălin Măruță: "E sufletul ei"

Ce a învățat Cătălin Măruță din întreaga experiență

Cătălin Măruță are și o concluzie, în urma acestei experiențe. Prezentatorul spune că orice sacrificiu pentru sănătate și pentru familie trebuie să fie făcut, până când timpul nu este pierdut. Chiar dacă exista și posibilitatea de a se recupera fără operație, acesta spune că totul ar fi fost pe o perioadă determinată de timp, iar în viitor el nu s-ar mai fi putut bucura de activitățile desfășurate alături de familia sa.

„Dacă am învățat ceva din toată experiența asta, este că niciodată nu trebuie să lași lucrurile nefăcute, mai ales când vine vorba de sănătate, pentru că e foarte înșelător. La mine începuse să fie din ce în ce mai bine cu piciorul, mă simțeam bine, nu mai aveam nicio durere și nu aș mai fi vrut să mă operez.

Numai că asta ar fi însemnat ca în câțiva ani să nu mai pot să alerg, nu mai puteam să merg cu bicicleta, nu mai puteam să mă duc pe munte, iar chestia asta m-a determinat foarte tare. Am zis că pentru copiii mei, pentru familia mea trebuie să fiu în regulă, fac chestia asta. Aveți grijă de sănătatea voastră. Chiar dacă e greu cu cârjele, te înveți, aveți grijă de voi, de sănătatea voastră și nu lăsați lucrurile nefăcute la timp. Mă felicit că am avut curaj să vin!”, a mai declarat Măruță.

Citește și: Motivul pentru care Andra nu se afișează niciodată în costum de baie. Artista a spus adevărul

Adela Popescu va prezenta emisiunea „La Măruță”

Și, pentru că prietenii la nevoie se cunosc, Adela Popescu a venit la prezinte emisiunea de pe Pro TV, cât timp acesta este în recuperare. Chiar dacă soția lui Radu Vâlcan și-a propus să ia o pauză de la televiziune pentru moment, aceasta a spus „da” fără ezitare.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat Adela Popescu, potrivit protv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel