Andra, despre suferința mamei sale: „Avea o tumoră de 15 cm pe un rinichi și credeau că s-a extins și la ficat”

Data publicării:
Andra și mama sa, foto Facebook
Descriere foto: Andra și mama sa, foto Facebook

Andra a povestit despre momentele în care mama sa a avut de înfruntat o cumpănă grea. Medicii i-au depistat o tumoră de 15 centimetri și au operat-o de urgență. În timp ce mama ei era pe masa de operație, artista a fost nevoită să își onoreze contractele și să cânte. 

Invitată în cadrul podcastului Fain și Simplu, realizat de Mihai Morar, Andra a vorbit despre suferința prin care a trecut în momentul în care mama sa a ajuns pe masa de operație.

 

Ea tot lua pastile de durere, dar nu era așa… și la un moment dat ne-am dus să facem un set de analize și am zis să facem și un ecograf. Și când au văzut analizele și ecograful, au zis că de urgență trebuie să meargă la Fundeni. Vă recomand să vă operați rapid. Avea o tumoră de 15 cm pe un rinichi și ei credeau că s-a extins și la ficat, a fost foarte greu. Ne-am dus la Fundeni dimineața. Eu la 8 dimineața i-am sunat pe frații mei și la 2 după-amiază ei erau în București toți. Am simțit că pot să împart durerea cu frații mei. La bucurie se adună toți, dar când e un moment așa de trist și să simți că nu poți să împarți cu nimeni”, a povestit Andra.

Andra, declarație emoționantă despe mama ei: „Este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ”


Artista povestește că zilele acelea au fost devastatoare pentru ea. În timp ce mama ei era internată în spital, Andra mergea în continuare la concerte, cu lacrimi în ochi. 

 

„A fost o operație destul de grea și multe ore și eu am fost nevoită să plec la concert, dar am știut că sunt acolo frații mei și am putut să împart durerea asta cu ei. Și a stat toate zilele de Paști acolo, am făcut cu rândul eu și frații mei și ne-am dus la ea. Țin minte că m-am dus la o emisiune cu Săndel și cântam „Drumul vieții ne desparte” și atâta am plâns când cântam și de fiecare dată când cântăm piesă asta ne uităm unul la altul ochi în ochi și ne gândim la acel moment.
A fost un „hop” în viața noastră. Nu mai eram bună de nimic. Știu că în perioada aia nici nu puteam să urc scările. Eram toată vânătă, atât de zăpăcită de frică aia să nu o pierd pe mama. Foarte mulți ani mi-a fost greu să vorbesc despre asta fără să nu plâng. Am fost uniți, am fost lângă ea și cred că orice boală vine pe sufletul unui om, cred că dacă are sprijin și iubire din partea familiei, poate să ducă mai bine. La mama așa s-a întâmplat”, a mai povestit Andra în cadrul podcastului cu Mihai Morar.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel