Andra, declarație emoționantă despe mama ei: „Este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ”

Data publicării:
Andra și mama sa, foto Facebook
Descriere foto: Andra și mama sa, foto Facebook

Andra are o relație specială cu mama ei. Cea care i-a dat viață este tot cea care îi poartă grija și azi, când vedeta are 34 de ani și este și ea mamă la rândul ei. 

Andra este căsătorită cu prezentatorul Tv Cătălin Măruță. Cei doi au împreună o familie minunată, doi copii frumoși și isteți, dar și părinții care îi îndrumă în tot ce fac.


Într-un interviu recent, Andra a dezvăluit cât este de apropiată de cea care i-a dat viață. Artista povestește că nu poate să cânte nicio piesă despre mama ei, din cauza emoțiilor. 

Mai mult, soția lui Cătălin Măruță povestește că a avut și un eveniment în care ea a fost cea care s-a îngrijorat pentru mama sa. Artista era prezenta la un eveniment extrem de important. Din cauza emoțiilor, mama acesteia a avut probleme de sănătate.

 

 

Ea fiind atât de emotivă, știu că i s-a spart o venă la ochi, de tensiunea pe care a trăit-o văzându-mă pe mine așa și mi-am dat seama că nu este pentru ea. Mama este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ. 

Nu pot să cânt nicio piesă despre mama. Ea este omul, știi spuneai tu că suntem uniți și că ne iubim, mama este omul care ne-a adunat.

Cred că un astfel de interviu îi bucură pe fanii mei, mai ales pe mama, care m-a sunat mai devreme. Trebuie anunțată că sunt în interviu, că altfel insistă și mă tot sună.


Se panichează și se întreabă ce s-a întâmplat cu Andra, deși și eu sunt mamă la rândul meu. Am 34 de ani și înțeleg abia acum ce înseamnă să fii mamă.


Mama e îngrijorată și acum să-mi fie bine, grija ei încă din copilărie este să fiu mâncată, să nu mă îmbolnăvesc. Bine, ea știa că eu sunt mereu cu tata, eram în permanență cu unul dintre părinți”, a mărturisit Andra în urmă cu puțin timp, în podcast-ul lui Mihai Morar.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel