Andra, apariție incendiară. Plină de tatuaje și îmbrăcată în piele. Fanii nu au mai văzut-o așa niciodată / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andra, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andra, Instagram

Andra a părut în mediul online așa cum nimeni nu a mai văzut-o până acum pe artistă.

Andra și-a surprins fanii prin cea mai recentă apariția a sa din mediul online. Se pare că artista se pregătește să scoată un nou hit, într-o colaborare inedită, motiv pentru care a avut nevoie de un look cu totul deosebit. Îmbrăcată într-o costumație de piele neagră și sprijinită de o motocicletă, solista a ales să se tatueze pe ambele mâini, una dintre ele fiind complet acoperită de desene colorate. Andra a scris și câteva rânduri despre cea mai nouă piesă a sa pe care urmează să o lanseze și, potrivit solistei, este o melodie plină de emoție. 

„Dar oare ciiine-i fata asta????? Așa ar fi spus Eva dacă m-ar fi văzut la filmările noului clip. Dragilor, abia aștept să ascultați noua mea piesă în colaborare cu un artist extrem de talentat. Sincer vă zic.. când am înregistrat-o abia m-am putut opri din plâns… și cred că și în voi va trezi aceleași emoții pe care le-am simțit si eu! #erașitimpul.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

Care este numele real al Andrei Măruță. Foarte puțină lume știe cum o cheamă pe artistă

Andra a visat însă din copilărie să devină cântăreață

Andra a început să cânte încă de la vârsta de 7 ani, prima apariţie fiind la un concurs muzical ''Tip Top Minitop'' în calitate de invitată. La vârsta de 14 ani a urmat însă și lansarea oficială, solista fiind susținută la fiecare pas de familia sa, care i-a remarcat talentul ieșit din comun.

"Cred că am ştiut dintotdeauna că vreau şi pot să cânt. Părinţii au observat devreme înclinaţia mea către muzică şi m-au încurajat să-mi urmez visul. Familia mi-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei şi asta m-a ajutat. M-am lansat în muzică la 14 ani", mărturiseşte artista pe site-ul ei oficial, https://andra.ro/.

Fiecare album a însemnat ceva pentru artistă și a reprezentat-o în totalitate, după cum declara chiar ea, în urmă cu ceva timp. 

"Fiecare dintre ele este născut într-un moment anume şi fiecare însumează trăirile mele personale şi artistice din acea perioadă. Toate mă reprezintă în egală măsură şi cred că, puse cap la cap, m-au format şi mă formează în continuare ca artist. Cel mai mult îmi umple sufletul albumul 'De la frate la soră' - cel mai bine vândut material muzical de gen din România. Am cântat alături de fratele meu, Săndel, şi, datorită recordului de vânzări, am primit Discul de Platină şi de Diamant", scrie artista pe site-ul https://andra.ro/.

Pe lângă cariera muzicală de succes de care se bucură astăzi, artista a intrat și în televiziune, în urmă cu ceva timp, unde s-a remarcat în mai multe show-uri renumite.

Eva Măruță, atac dur la adresa tatălui ei, după ce acesta a complimentat-o pe Denise Rifai: „Taci din gură” / VIDEO

Andra este căsătorită cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizz, bucurându-se de o familie admirată chiar și în rândul vedetelor.

Cei doi sunt împreună deja de 16 ani, iar de 14 formează oficial o familie.  Întrebată cum au făcut față momentelor dificile din cuplu, Andra a dezvăluit faptul că au avut mai multe momente frumoase în relație și că obișnuiesc să-și declare iubirea des, prin lucruri mărunte. 

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos.

Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da”. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a declarat Andra pentru viva



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel