Andra a plecat în vacanță fără Cătălin Măruță: ”Sunt doar eu și copiii”. Care este explicația artistei

Data publicării:

Andra a plecat într-o vacanță de vis, fără soțul ei, ci însoțită doar de cei doi copii.

Andra a plecat într-o bine meritată vacanță la malul mării, acolo unde se bucură în sfârșit de puțin timp liber. Vedeta nu este singură, ci însoțită de cei doi copii ai ei, Eva și David. Totuși, Cătălin Măruță  nu a putut să-și însoțească familia, fiind nevoit să rămână în București. Artista le-a explicat fanilor pe rețelele de socializare faptul că soțul ei nu a avut cum să-și ia liber de la locul de muncă, dar așteaptă cu nerăbdare momentul în care pezentatorul TV li se va alătura.

”Bună, dragii mei. Ce mai faceți? Vreau să vă spun că n-am mai postat nimic aici, pentru că am ajuns în vacanță și n-am avut timp când să mai filmez, sunt tot timpul după copii, dar am găsit 10 minute să stau și eu pe șezlong și să vă salut. Sunt într-o mini vacanță, doar eu cu copii, Cătălin e la muncă...Cătălin, așteptăm să iei și tu vacanța să vii și tu cu noi.”, a spus Andra pe rețelele de socializare.

Cum își educă cei doi copiii

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Nu doar cei doi sunt extrem de îndrăgiți de fani, ci și copiii celor doi, care au devenit foarte cunoscuți în mediul public, asemenea părinților lor. Eva are chiar și propriul ei vlogg pe Youtube, unde o țară întreagă a putut să admire personalitatea puternică și caracterul dezinvolt al acesteia. Cuplul celebru mărturisește astfel că David este opusul surorii lui, cei doi având preocupări total diferite.

”Nu o ajută David la lecții, dar nu pentru că nu ar fi un frate mai mare iubitor și protector, ci pentru că fiecare dintre ei are programul lui și, pe cât posibil, ne propunem ca ei acasă să nu aibă teme, ci doar să se relaxeze și să se joace. Au program de after-school sau cluburi unde au diverse activități care îi pasionează, iar acasă, când ne reunim, petrecem timp împreună.”, a declarat Andra potrivit viva.

”Au preocupări foarte diferite, inclusiv din cauza vârstei, dar când vine vorba despre școală și noi vrem să își vadă fiecare de treaba lui.”, a completat-o Cătălin Măruță.

Fiul lui Cătălin Măruță și-a făcut business, la doar 11 ani. Reacția prezentatorului TV: „Decât să cerșești...”

”Și noi observăm cât sunt de dezinvolți”

Totuși, cei doi părinți susțin că personalitatea puternică a copiilor s-a moștenit și că acest lucru nu ține neapărat de educație. Copiii au făcut fix ce au văzut la părinții lor celebri.

”Și noi observăm cât sunt de dezinvolți. Asta ține de personalitatea lor, clar, nu de educația pe care o primesc. Nu este de mirare totuși că se exprimă ușor, având în vedere că amândoi părinții lor sunt în showbusiness, vorbăreți, extrovertiți.”, a spus Andra.

”Categoric, așchia nu a sărit departe de trunchi. Pe de altă parte, sunt și familii în care copiii au cu totul altă personalitate decât a părinților și e important să le-o respecți și să nu îi forțezi să facă ce nu își doresc. Noi suntem atenți să îi protejăm cât putem de mult și să le dăm spațiu să fie ei înșiși.”, a spus Cătălin Măruță.

Andra dezvăluie cum reușește să se mențină în formă, după ce a slăbit: "Mă ajută faptul că..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel