Fiul lui Cătălin Măruță și-a făcut business, la doar 11 ani. Reacția prezentatorului TV: „Decât să cerșești...”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Măruță, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Măruță, instagram

Fiul lui Cătălin Măruță, în vârstă de 11 ani,  s-a apucat deja de un business și are chiar și asociați. 

Cătălin Măruță se numără printe cei mai apreciați prezentatori TV. Pe lângă cariera de succes, acesta se mândrește și cu o familie superbă.  Recent, Cătălin Măruță a avut parte de o surpriză neașteptată, chiar din parte fiului său, David. Băiatul i-a mărturisit tatălui său că și-a deschis propriul business. Mai exact, tânărul  a găsit o metodă foarte interesantă de a face bani.

Mai exact, David, împreună cu un prieten au așezat o măsuță lângă trotuar și au început să facă ,,cocktail-uri" din mai multe sortimente de sucuri, băuturi pe care le-au vândut trecătorilor. 

Cătălin Măruță a rămas surprins de ideea la care s-au gândit cei doi puști și s-a declarat mândru de fiul său și al Andrei.

”David: Poți să-mi dai bani să iau niște sucuri.

Măruță: Adică tu cumperi sucuri și apoi le vinzi pe stradă?

-Da, facem cocktail-uri. Avem afacere. 

-Ați vândut ceva azi?

-Da 

-Cui i-ați vândut cocktail-urile

-La niște oameni pe stradă. 

-Asta e singura metodă să faci bani când ești copil, decât să cerșeșești, adică măcar muncești, dai niște cocktail-uri. Am avut examene și le-am făcut.

-Adică ai și învățat și acum vinzi cocktail-uri pe stradă? Acolo cu antreprenorii, aveți și masă..."

Ce spune Cătălin Măruță despre planurile fiului său de 11 ani

Cătălin Măruță a rămas surprins de ideea fiului său și consideră că micuții din ziua de azi sunt foarte deștepți.

,,Copilul meu antreprenor, vinde cocktail-uri pe stradă și-și lasă părul lung." , a spus Măruță.

Andra și Cătălin Măruță, secretul căsniciei, după 14 ani de mariaj

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizz. Cei doi s-au îndrăgostit în urmă cu 16 ani, iar 2 ani mai târziu și-au spus „Da” în fața ofițerului de la starea civilă. Au doi copii frumoși și continuă să se iubească, la fel ca în prima zi. 

Întrebată cum au făcut față momentelor dificile din cuplu, Andra a dezvăluit că au avut mai multe momente frumoase și că obișnuiesc să-și declare iubirea des, prin lucruri mărunte. 

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a declarat Andra pentru Viva. 

Secretul căsniciei lor


Andra spune că nu i se pare că au un mariaj longeviv și că așteaptă să îmbătrânească împreună ca să afirme asta. Mai mult, ea declară că secretul căsniciei lor ar fi faptul că amândoi și-au dorit aceleași lucruri și că au muncit împreună pentru familia frumoasă pe care o au. 


„Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da”. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

„Andra mă surprinde cu toate gesturile ei, este atât de frumoasă, de blândă și de iubitoare, mă face să mă simt „acasă cu adevărat, imediat ce intru pe ușă sau pur și simplu când o văd.”, a declarat și Cătălin Măruță pentru Viva. 

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel