Anca Țurcașiu, apariție incendiară, pe plaja din Republica Dominicană. Cum arată vedeta în costum de baie, la 51 de ani

Data actualizării: | Data publicării:

Anca Țurcașiu și-a uimit fanii cu silueta sa impecabilă. 

 

După un an greu, în care a învățat să se reinventeze după un divorț dureros, Anca Țurcașiu și-a luat o binemeritată vacanță. Vedeta se bucură de soare, mare și nisip cald, pe plajele din Republica Dominicană. Nu e un secret că artista deține un corp de invidiat, la cei 51 de ani ai ei, dar asta nu ne împiedică să-i mai admirăm, încă o dată, trupul de amazoană. Ea a postat, pe rețelele de socializare, mai multe imagini în care apare îmbrăcată în costum de baie. 


„Cine vine aici, gândește automat la timpul care mai rămâne pe Pământ…., cel mai prețios bun pe care-l avem. Răspunsul la întrebarea cine suntem pe aici, cât timp mai avem? Răspunsul îl dați voi…..”, a transmis vedeta pe Instagram.

 


Anca Țurcașiu a dezvăluit motivul pentru care a ales să devină vegetariană

 

Anca Țurcașiu se bucură de o talie de invidiat și a dezvăluit care sunt obiceiurile ei alimentare de foarte mulți ani. Chiar dacă nu a luat decizia de a fi vegetariană pentru a slăbi sau pentru a-și menține sănătatea, Anca Țurcașiu spune că analizele ei au ieșit mereu foarte bine și ar fi curioasă ce s-ar fi îmtâmplat dacă nu ar fi renunțat la consumul de carne. 


Anca Țurcașiu nu și-a impus să fie vegetariană, dar pur si simplu nu i-a plăcut niciodată carnea. 


„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea.


Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. (…) Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil”, a mărturisit vedeta, la ProTV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel