Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani. Artista a sărbătorit printr-un pictorial sexy / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Anca Țurcașiu împlinește astăzi 51 de ani. De ziua ei, artista le face cadou fanilor un pictorial incendiar de la malul mării. 

Anca Țurcașiu s-a născut pe 8 mai, 1970, la București. S-a remarcat din postura de cântăreață, dar și de actriță. A debutat la 14 ani în filmul „De dragul tău, Anca!”, în regia Cristianei Nicolae. Au urmat apoi filmul „Miss Litoral” și multe alte producții în care artista a jucat impecabil. 

La 51 de ani, Anca Țurcașiu nu arată că ar avea mai mult de 30 de ani. Pentru a celebra aniversarea dar și modul în care arată, artista a realizat o ședință foto la malul mării, cadou pentru fani. 

 


Pictorialul a avut loc anul trecut, pe plaja din Vadu, când vedeta avea 50 de ani și a fost o primisiune pe care și-a făcut-o în urmă cu 11 ani. 


În dimineața zilei sale de naștere, artista a postat pe contul său de YouTube un video în care le prezintă fanilor rezultatul ședinței foto.


„Am revenit cu sedinta foto semnata Mircea Marinescu, realizata la 50 de ani. Mi-am propus asta acum 11 ani, dupa cea realizata la 40 de ani. Iata ce-a iesit. Va las pe voi sa comentati fotografiile. Am primit ajutor de la prietena mea, Oana Mantu. Le multumesc lor, va multumesc si voua ca-mi sunteti alaturi si promit azi, la 51 de ani impliniti, ca voi fi mereu aici sa impart iubire!”, a scris vedeta pe YouTube. 


A divorțat după un mariaj de 22 de ani

 
La 50 de ani, după un divorț dureros și o pauză îndelungată, Anca Țurcașiu și-a dat reset și a revenit în forță în peisajul muzical. Artista a lansat pe 18 martie 2021 o piesă intitulată "Vreau să dau reset!" în care vorbește despre greutățile prin care a trecut. 

Anca Țurcașiu, lecția învățată după divorțul de Cristian Georgescu: „E un lucru important pe care mi l-am însușit”

În clip, artista apare alături de un bărbat care o plimbă cu avionul, prin care vrea să sugereze că nu exclude posibilitatea unei noi iubiri în viața ei. 

„Spune-mi orice vrei, pot s-o iau iar de la-nceput/ N-am pierdut/ Vreau să dau reset!/ Inima a rătăcit prea mult/ Atât/ Poate e un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut/ A trecut/ Cu sufletul rece și mut și un ultim sărut m-ai pierdut”, sunt câteva dintre versurile melodiei

.

 

 

Cum se menține în formă

 

Recent, Anca Țurcașiu a dezvăluit că este extrem de atentă la alimentație și recunoaște că a avut o obsesie pentru cântar. 

 "Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm", a spus Anca Ţurcaşiu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel